Life

Ipostazele emoționante în care Mira și mama ei s-au fotografiat. Relația lor este una specială: „Suntem cele mai bune prietene”

Mira a distribuit în mediul online o serie de imagini emoționante în care apare alături de mama sa. Artista are o relație specială cu cea care a adus-o pe lume.
06.01.2023 | 11:59
Ipostazele emotionante in care Mira si mama ei sau fotografiat Relatia lor este una speciala Suntem cele mai bune prietene
Mira și mama ei au o relație foarte apropiată. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mira a împărtășit cu publicul său un moment emoționant. Îndrăgita artistă s-a fotografiat alături de mama sa într-o ipostază care i-a impresionat pe urmăritorii din mediul online.

Mira, ipostază emoționantă alături de mama sa

Mira are aproape tot ce și-ar putea dori. Artista a dezvăluit de curând că vrea să devină mamă, dar până atunci, se bucură chiar ea de iubirea celei care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Cântăreața se mândrește cu mama ei, Aurelia Cimpoieru, și nu se ferește să arate acest lucru cu fiecare ocazie. În mediul online publică adesea imagini cu cea de la care a moștenit talentul muzical și care a ajutat-o să-și urmeze visul. 

În ultimele imagini pe care Mira le-a distribuit pe Instagram, se poate observa ce relație apropiată are cu mama sa. Cele două s-au fotografiat pe o plasă suspendată.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcate lejer, Mira stă cu capul așezat pe picioarele Aureliei Cimpoieru, în timp ce citesc o carte, se privesc cu dragoste și râd.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MIRA #divina (@mira)

„Asta…mama”, a scris Mira în dreptul imaginilor.

Fanii, înduioșați de fotografiile publicate de Mira

La scurt timp după ce a publicat imaginile pe Internet, postarea Mirei a adunat mai mult de 27.000 de aprecieri, iar fanii i-au transmis mesaje în secțiunea de comentarii. Mulți au fost înduioșați de relația pe care artista o are cu mama ei.

ADVERTISEMENT

„Ce n-aș da să o mai am și eu pe mama. Trebuie prețuite mamele cât le avem și să simtă că le iubim!”, „Eu nu mai am mamă de două săptămâni! Prețuiește-o și stați cât mai mult împreună!”, „Vă ador, o mamă și o fiică de nota 1000!”, „Sunteți așa adorabile!”, „Moment mamă și fiică!”, i-au transmis urmăritorii Mirei.

De asemenea, de ziua mamei sale, Mira și-a exprimat public iubirea și admirația față de mama sa, tot printr-o postare pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, mama mea frumoasă și talentată! Am luat ce e mai frumos de la tine și astăzi bucur atâtea suflete cu talentul pe care tu mi l-ai dat.

Ești și nebună, că m-ai făcut când erai tu copil practic, dar tre sa recunoști că asta a fost cea mai bună alegere a vieții tale, că acum, uite, suntem cele mai bune prietene, te iubesc cel mai mult!”, a spus Mira.

ADVERTISEMENT