Life

Ipostazele în care s-au pozat Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România dau de gândit fanilor: „Sunteți împreună?”

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu, foști concurenți la Survivor România, s-au împăcat, iar ultimele imagini apărute pe Instagram cu cei doi îi bagă la îndoieli pe internauți.
17.05.2022 | 21:30
Ipostazele in care sau pozat Emil Rengle si Catalin Zmarandescu de la Survivor Romania dau de gandit fanilor Sunteti impreuna
Prietenia dintre Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România naște suspiciuni. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România sunt prieteni, după ce în competiție și-au spus de toate! Coregraful vrea să îl învețe pe sportiv să danseze, iar de câteva zile cei doi apar tot mai des împreună.

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România, extrem de apropiați pe Instagram

Ipostazele amuzante în care au fost surprinși cei doi îi fac pe unii dintre fani să se gândească dacă nu cumva e ceva între ei.

ADVERTISEMENT

Pentru o persoană care nu îi cunoaște și nu știe că e vorba despre niște glume, imaginile pot fi oricând interpretate în sensul că ar fi un cuplu!

Într-un clip postat pe Instagram de Rengle, acesta apare pe trotinetă cu Zmărăndescu, luptătorul exersându-și echilibrul de care are mare nevoie dacă vrea să se apuce serios de dans.

ADVERTISEMENT

În alte imagini, cei doi se hrănesc reciproc, acestea fiind și pozele la care mulți internauți au început să îi întrebe în modul cel mai serios dacă sunt mai mult decât prieteni sau nu.

„Sunteți împreună?; Arătați bine împreună!; Pe când nunta?”, au scris câteva persoane pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emil Rengle (@rengle.now)

Vloggerița Mimi: „Cuplul anului!”

Printre cei care au comentat s-a numărat și vloggerița Mimi. „Cuplul anului”, a scris influencerița, iar Rengle i-a răspuns imediat.

„Ăștia puteam fi noi, dar tu ai fugit după clovn”, i-a scris imediat Emil.

Care este, de fapt, adevărul din spatele fotografiilor cu cei doi? Emil a declarat de curând  că s-a apropiat, într-adevăr, de Zmărăndescu, dar este vorba doar despre o prietenie. Se pare că artistul e dispus să îl învețe pe Cătălin să danseze.

ADVERTISEMENT

„Îl iubesc! Pot să spun că-l iubesc, am devenit prieteni. Deci nu există zi în care să nu ne sunăm unul pe celălalt și să ne povestim ce facem.

Acum, în challenge-ul de după vlogul de pe Youtube, oamenii vor să-l vadă dansând în sala de dans. Și, deci, urmează să… (n.r. râde). Sunt convins că nici măcar nu simte ritmul, e aritmic… O să râdem”, a declarat Emil Rengle pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT