News

Ipoteză halucinantă a unui criminolog! Gheorghe Dincă și-ar fi ucis tatăl

26.08.2019 | 08:34
Ipoteza halucinanta a unui criminolog Gheorghe Dinca siar fi ucis tatal

Apar informații macabre din trecutul lui Gheorghe Dincă. Presupusul asasin din Caracal nu le-ar fi ucis doar pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, ci și pe propriul său tată. Această ipoteză total neașteptată a apărut în spațiul public în urma declarațiilor pe care le-a oferit Daniela Dincă, fiica acestuia.

Tatăl lui Gheorghe Dincă s-a spânzurat acum 24 de ani în casa groazei

Fata violatorului a acceptat să intre în direct la România TV răspunzând la mai multe întrebări care macină întreaga țară, dar mai ales pe familiile celor două tinere. Femeia în vârstă de 38 de ani a spus că problemele cu alcoolul sunt mai vechi în familia tatălui ei  și că bunicul, tatăl lui Dincă, s-ar fi sinucis în cea care astăzi este cunoscută drept casa groazei.

Bărbatul și-a pus ștreangul de gât la vârsta de 72 de ani după ce ar fi avut mai multe certuri cu Gheorghe Dincă. Presupusul criminal din Caracal i-ar fi cerut tatălui său să nu mai pună gura pe alcool. Daniela povestește că tatăl său a avut o relație dificilă cu bunicul ei, din cauza alcoolului.

daniela dincă, fiica lui gheorghe dincă
Fiica lui Dincă a oferit informații din trecutul tatălui ei. Sursa foto: antena3.ro

Relația lui Dincă cu părinții, sub lupa psihologilor criminaliști

Pornind de la acest eveniment care a avut loc acum 24 de ani, mulți criminologi consideră că Gheorghe Dincă poate fi suspectat că și-a ucis inclusiv părintele, scrie capital.ro. Tudorel Butoi a declarat în repetate rânduri că profilul de criminal în serie al mecanicului auto este unul atipic, dar se poate înscrie în cazuistica specifică.

Conform psihologilor, Dincă ar fi ajuns să își urască până și mama, iar motivul pentru care bărbatul este acum atras de tinere cu părul închis la culoare este că acest tipar de femeie ar semăna cu amantele pe care le prefera tatăl său. Unii criminaliști spun că istoricul crimelor lui Dincă s-ar putea întinde pe ani de zile, iar crimele comise ar depăși numărul 20.