Sport

Ipoteză incredibilă lansată de o persoană avizată în MMA: „E posibil ca totul să fi fost făcut pentru marketing”

08.10.2018 | 18:26
Ipoteza incredibila lansata de o persoana avizata in MMA E posibil ca totul sa fi fost facut pentru marketing

Gala UFC 229 nu a generat doar încasări uriașe, ci și audiențe pe măsură. Momentul de maxim interes nu s-a petrecut în timpul meciului dintre Conor McGregor și Khabib Nurmagomedov, ci la finalul său.

Khabib a sărit din cușcă direct peste oamenii din staff-ul lui McGregor, în timp ce irlandezul a fost atacat în octagon de trei dintre oamenii lui Khabib. A fost nevoie de intervenția poliției, iar câteva persoane implicate în conflict au sfârșit seara în arest.

Eduard Irimia, promotorul galelor Local Kombat vine însă cu o ipoteză incredibilă și ia în calcul varianta ca UFC să fi regizat întreg scenariul.

Ipoteză incredibilă lansată de o persoană avizată în MMA

Poate pare o teorie a conspiraţiei, dar cred că cei de la UFC, pentru că au sume de bani foarte mari, îşi permit să plătească amenzi foarte mari şi sume foarte mari pentru a provoca acest haos. De când s-a schimbat conducerea UFC – compania a fost cumpărată cu 4 miliarde de dolari, atât de mare este industria asta – se vorbeşte de miliarde, ca în Formula 1 şi este simplu să dai 20 de milioane de dolari la Comisia Atletică sau la nu ştiu ce bursă dacă tu reuşeşti să atragi atenţia

Mai faci un scandal ca ăsta, mai faci o revanşă. Nu este imposibil să fie o variantă agresivă de marketing, dar distructivă. Vor face bani, dar eu cred că acest lucru te face să te gândeşti foarte bine dacă vrei să mai fii acolo, lângă ring, lângă cuşcăŞi în România sunt orgolii foarte mari. Dar cum ar fi să mergem acum la o gală, să scoată bricegele nu ştiu ce clanuri?“, a spus Eduard Irimia la ProSport LIVE.

De altfel, Conor McGregor a scris ulterior pe Twitter că solicită revanșa, iar dacă acest lucru se va întâmpla, atunci e foarte probabil să avem parte de o gală cu încasări încă și mai mari în UFC, ținând cont de toate lucrurile petrecute duminică dimineața.