Sport

Ipoteză-șoc în cazul de dopaj al Simonei Halep: „A fost o răzbunare a soției lui Mouratoglou!” Video exclusiv

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a fost în formă maximă la prima ediție a emisiunii „Profețiile lui Mitică”. Scenariu-șoc în scandalul de dopaj al Simonei Halep.
28.01.2023 | 08:45
Ipotezasoc in cazul de dopaj al Simonei Halep A fost o razbunare a sotiei lui Mouratoglou Video exclusiv
Dumitru Dragomir e în fiecare luni live la FANATIK, în emisiunea „Profețiile lui Mitică”. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cazul de dopaj al Simonei Halep i-a atras atenția și lui Dumitru Dragomir, care a avansat un scenariu incredibil în prima ediție a emisiunii „Profețiile lui Mitică”.

Dumitru Dragomir, scenariu ireal în cazul de dopaj al Simonei Halep: „O răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou”

Mitică Dragomir a lansat în exclusivitate la FANATIK o ipoteză-șoc în cazul de dopaj al Simonei Halep și nu crede că sportiva va scăpa de suspendare: „Nu are nicio șansă, pentru că lumea e așa de înfierbântată când aude de un așa mare campion că pășește greșit și vor să-l dea exemplu. Așa și cu Dani Alves”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF consideră că soția antrenorului francez Patrick Mouratoglou ar fi sabotat-o intenționat pe Simona Halep: „Dar pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat! Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui. Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa! Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă”.

Dragomir însă o apreciază la fel de mult pe Simona Halep și are un mesaj pentru toți cei care o susțin: „Fata asta merită tot respectul și ea și familia ei! Și-au sacrificat familia, casa, să o scoată la lumină și ea a muncit de-a rupt pământul! A făcut niște perfomanțe uluitoare pentru România”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS.

„Oracolul din Bălcești” e convins că numărul 12 mondial va avea parte de susținerea fanilor indiferent de decizie: „Poți să cazi din cauza unei greșeli sau chiar a unei răzbunări. Să știi de la mine: dacă faci un sondaj în această țară, 95% sunt de partea ei. A, că nu poți să îi mulțumești pe toți pe pământ…”.

Dumitru Dragomir e convins însă că Simona Halep nu va scăpa de suspendare: „Nu are nicio șansă pentru că e româncă!”

Dumitru Dragomir e sigur că Simona Halep nu va fi iertată, chiar dacă se va demonstra că nu are nicio vină: „Nu are nicio șansă pentru că e româncă! E româncă și trebuie să o dea exemplu. Nu numai doi ani sau un an, și 9 luni dacă îi dă suspendare, părerea mea e că e gata”.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții, Halep nu va avea nicio problemă și își poate continua fără probleme viața, mai crede Dragomir: „Are cu ce să trăiască! Mai lăsați-mă cu rușinea asta! Totul se uită, totul trece! Dacă primește suspendare, primește pe linie sportivă. Nu pățește nimic! Nu mai dați voi verdicte!”.

Fostul președinte al LPF subliniază din nou că Simona Halep a fost sabotată din interior: „Eu cred că e total nevinovată! Nu că e româncă de-a mea și trebuie să țin cu ea. Nu! E total nevinovată, iar dacă a greșit, a făcut-o prin intenția altora! Păcat de doamna Halep.

ADVERTISEMENT

Eu îi zic așa pentru că este o doamnă și să nu sufere din cauza asta. Să nu cadă psihic, nu moral. Poți să intri în depresie pe viață, nu îți mai revii dacă n-ai un psihic puternic și sănătos, te distrugi”, a mai spus Dragomir, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT
Un student român la Cambridge a cercetat cine sunt politicienii și partidele care...
Un student român la Cambridge a cercetat cine sunt politicienii și partidele care au atacat oamenii vulnerabili ca să mobilizeze electoratul
Rapid
Rapid "sparge" banca pentru Denis Drăguș! Direct în TOP 3 transferuri
La ce temperatură trebuie setat aerul condiţionat şi de ce nu trebuie să...
La ce temperatură trebuie setat aerul condiţionat şi de ce nu trebuie să fie una mică
Ce a ajuns să facă Ilie Năstase la 76 de ani. Soţia Ioana...
Ce a ajuns să facă Ilie Năstase la 76 de ani. Soţia Ioana acceptă cu greu momentele stânjenitoare
România, amenințată de fenomene meteo extreme! Previziunile specialiștilor pentru perioada următoare nu sunt...
România, amenințată de fenomene meteo extreme! Previziunile specialiștilor pentru perioada următoare nu sunt deloc încurajatoare
Pas cu pas prin luna de miere a Ginei Pistol și a lui...
Pas cu pas prin luna de miere a Ginei Pistol și a lui Smiley. Ce destinație au ales cei doi și cu ce vedetă internațională s-au întâlnit
O fetiță de un an a fost găsită moartă într-o mașină, după ce...
O fetiță de un an a fost găsită moartă într-o mașină, după ce tatăl ei a uitat să o lase la creșă
Ce mesaje le-a trimis Adrian Sârbu unor angajate de la Aleph News
Ce mesaje le-a trimis Adrian Sârbu unor angajate de la Aleph News
S-a aflat de ce Dana Roba a fost bătută cu ciocanul. Motivul halucinant...
S-a aflat de ce Dana Roba a fost bătută cu ciocanul. Motivul halucinant pentru care și-ar fi ieșit din minți soţul gelos
Fostul soț al Angelei Similea a rupt tăcerea: "Toti cei cu care s-a...
Fostul soț al Angelei Similea a rupt tăcerea: "Toti cei cu care s-a culcat erau casatoriti. S-a culcat si cu Piersic, si cu nasul nostru”. Acuzațiile fostului soț
Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty
Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty
Elena UDREA, în LACRIMI în închisoare! Adrian Alexandrov a făcut anunţul CUMPLIT
Elena UDREA, în LACRIMI în închisoare! Adrian Alexandrov a făcut anunţul CUMPLIT
Cum te cheamă? Află din ce zonă a României provine numele tău de...
Cum te cheamă? Află din ce zonă a României provine numele tău de familie?