Life

Ipoteză șoc la Acces Direct! Mirela Vaida a răbufnit, în urma acuzațiilor aduse de Emily Burghelea. Ce spun Viorel și Vulpița

16.06.2020 | 21:02
Ipoteza soc la Acces Direct Mirela Vaida a rabufnit in urma acuzatiilor aduse de Emily Burghelea Ce spun Viorel si Vulpita
ADVERTISEMENT

Răsturnare de situație la Acces Direct. Mirela Vaida a răbufnit, după ce asistenta Emily a mărturisit, în direct, că Veronica este agresată de Viorel și că, atât prezentatoarea, cât și restul echipei, știau acest lucru, dar l-au tăinuit.

Viorel Stegaru susține că, weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, a mers împreună cu Veronica la Emily acasă, la inițiativa acesteia, unde au petrecut câteva ore bune, iar Vulpița ar fi fost îmbătată de iubitul fostei asistente.

ADVERTISEMENT

Acest episod șocant a fost aflat de echipa Acces Direct, fiind și motivul pentru care Emily ar fi fost concediată de la emisiune și nu și-a dat demisia așa cum a suținut în live-ul de pe Instagram.

Șoc la Acces Direct! Vulpița ar fi fost îmbătată de iubitul lui Emily Burghelea. Mirela Vaida a răbufnit

Fosta asistentă de la Acces Direct, Emily Burghelea, a tulburat apele la Antena 1, după ce a spus că Veronica este bătută de Viorel, iar Mirela Vaida și echipa emisiunii închid ochii. Și pentru că nu poate să stea cu mâinile în sân și să fie părtașă la astfel de manifestări, își dă demisia.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, însă, are o altă versiune și este susinută chiar de Viorel Stegaru. “Ei se mai înghiontesc. Ca cineva din echipa noastră să spună că eu și echipa suntem, nu martori, ci complici la agresivitate fizică și că ne facem că plouă asta e o chestiune de caz penal.

Am trei copii acasă pe care i-am născut doar cu rugăciune. Să văd agresivitate în fața mea și să mă fac că plouă nu pot să accept.

ADVERTISEMENT

Deci credeți că e posibil o astfel de mizerie? Analizați ce s-a întâmplat aici. Dacă Emily știa că Veronica este agresată de Viorel, de ce nu a venit să spună pe post de la început? Eu eram prima care sunam la 112,  făceam apel în direct. 

Emily a tăcut tot timpul. A fost cea mai bună prietenă a Veronicăi”, a spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT