News

Ipoteză șocantă! Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu Alexandra și Luiza, fetele dispărute din Caracal

02.08.2019 | 17:31
Ipoteza socanta Ce sar fi intamplat de fapt cu Alexandra si Luiza fetele disparute din Caracal
Alexandra și Luiza, căutate din nou în casa lui Gheorghe Dincă. Sursa foto: digi24.ro

O ipoteză șocantă este vehiculată în cazul crimelor de la Caracal. Surse ale anchetei reluate la casa groazei au declarat pentru postul de televiziune Digi 24 că se ia în calcul inclusiv varianta ca asasinul Gheorghe Dincă să le fi tranșat pe cele două fete, iar cadavrele lor să le fi dat la câinii pe care îi avea în curte.

Avocatul familiei Luizei cere expertizarea câinilor

Ipoteza este una cu totul șocantă, câtă vreme nu există niște rezultate clare de la IML care să spună că oasele găsite în casa lui Dincă sunt sau nu ale Alexandrei Măceșanu. Această posibilitate este luată în calcul de familia Luizei, a cărei avocat a spus că trebuie mers inclusiv pe această pistă.

Apărătorul familiei a cerut deja o analiză a fecalelor câinilor care au fost luați între timp din curtea suspectului. Acele rezultate ar putea arăta dacă animalele lui Dincă s-ar fi hrănit cu bucăți din cadavrele fetelor. „Am cerut în mod oficial să fie analizate excrementele animalelor să vedem dacă s-a consumat carne de om. De aici și explicația că nu ar putea să fi ars corpuri întregi în acel cazan”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei la Antena 3.

alexandra si luiza cautate la caracal
Anchetatorii vor sparge betoanele din curtea suspectului. Sursa foto: digi24.ro

Misterul se adâncește: Ce s-a întâmplat cu Alexandra și Luiza

Gheorghe Dincă a fost audiat noaptea trecută de procurorii DIICOT și și-a menținut declarația conform căreia le-a ucis pe fete. Cu toate acestea, nu este foarte clar unde sunt resturile cadavrelor celor două tinere, căci Dincă dificultează cooperarea cu autoritățile nerecunoscând totul până la capăt.

„Aici se afla adevarul, nu la poligraf unde il plimba pe individ. Au inchis portile aici si se plimbau pe la București cu individul. Sperăm să fie în viață fetele. Din ce cred eu e posibil să fie omorâte, chiar tranșate, am cerut analiza fecalelor animalelor din curte. Se poate că anumite rămășițe să fie și arse. Cred că vor fi lucruri care vor întoarce pe dos România dupa cercetările de aici. Adevărul este aici”, a mai spus Tonel Pop.