Fotbal intern

Ipoteză șocantă despre străinii plecați de la Dinamo: ”Sunt mână în mână cu Pablo Cortacero”

15.01.2021 | 14:46
Ipoteza socanta despre strainii plecati de la Dinamo Sunt mana in mana cu Pablo Cortacero
ADVERTISEMENT

O ipoteză șocantă în ceea ce-i privește pe jucătorii străini plecați în ultima perioadă de la Dinamo a fost adusă în discuție de fostul fotbalist al ”câinilor”, Cristi Pulhac, acesta considerând că ”dezertorii” sunt mână în mână cu investitorii spanioli.

Fanii implicați în Proiectul DDB nu au exclus nici varianta uluitoare ca în spatele investitorului spaniol să se afle finanțatorul rivalei FCSB, Gigi Becali, ca răzbunare pentru farsa făcută la meciul cu Manchester City.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, din Ștefan cel Mare au plecat Rene Hinojo, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Alex Gonzalez, Borja Valle și Aleix Garcia, iar ultimul care se pregătește să-i părăsească pe ”câini” este Tomas Mejias.

Plecarea jucătorilor străini de la Dinamo naște discuții aprinse

”Nu poți să iei un jucător care nu a avut salariul ăla niciodată, să îl aduci în România și să îi dai o grămadă de bani. N-ai cum! S-a vrut să se facă chestia asta, probabil vor să scoată bani din club…”, a declarat Cristi Pulhac la Pro X.

ADVERTISEMENT

”Jucătorii care au plecat au depus memorii și vor scoate banii din club și probabil că îi vor împărți cu Cortacero. Din punctul meu de vedere, asta a fost situația! Probabil sunt mână în mână”, este varianta uluitoare lansată de fostul fundaș în legătură cu plecările jucătorilor străini de la Dinamo.

”Au adus numai jucători spanioli, prin impresari pe care îi cunoșteau. Românii aduși la echipă au fost tot prin filiera lor. Își vor scoate banii când le vor fi plătiți jucătorilor. Au mâncat bine, au dormit bine… Dacă mai iau și niște bani, a fost frumos la Dinamo!”, a continuat Pulhac.

ADVERTISEMENT

”Cred că, dacă au banii pentru infuzia de capital, era de preferat să discute cu jucătorii, să nu le mai spună ‘săptămâna viitoare’, ‘luni’… Nu suntem obișnuiți ca oameni din afara țării să vină și să ne spună minciuni”, consideră el.

În încheiere, Cristi Pulhac a spus că își dorește ca fostul acționat Nicolae Badea să revină la Dinamo: ”Cel mai bine ar fi ca Nicolae Badea să revină și cred că, în principiu, domnul președinte va reveni la Dinamo dacă se va rezolva problema de la club”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunţat în exclusivitate că există o ofertă de 1.000.000 de euro pentru acţiunile lui Pablo Cortacero. Cu toate acestea, omul de afaceri din Spania a susţinut că nu vrea să plece de la echipă.

ADVERTISEMENT