Fotbal intern

Ipoteză șocantă în cazul retrogradării lui Dinamo! Ce drepturi vor pierde ”câinii”

20.11.2020 | 09:00
Ipoteza socanta in cazul retrogradarii lui Dinamo Ce drepturi vor pierde cainii
ADVERTISEMENT

O ipoteză șocantă a ieșit la iveală în cazul în care Dinamo București va retrograda în Liga 2, lucru tot mai posibil ținând cont de rezultatele slabe și de scandalurile financiare din club.

Jucătorii și antrenorul Cosmin Contra sunt tot mai nemulțumiți de investitorii spanioli care încă nu au adus banii promiși pentru a achita datoriile.

ADVERTISEMENT

În weekend, Alex Couto, directorul general al lui Dinamo, le-a arătat suporterilor care conduc Programul DDB un Ordin de Plată, dar aceștia au fost de la început sceptici că banii vor veni. Spaniolul a explicat situația reală a clubului pentru FANATIK.RO.

În cazul retrogradării lui Dinamo, o nouă ipoteză incredibilă iese la iveală

Ajunsă pe penultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 și în față cu un meci extrem de dificil în fața arțăgoasei FC Voluntari, Dianmo se mai confruntă cu o ipoteză de-a dreptul neverosimilă în cazul retrogradării în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Conform gsp.ro, în cazul în care ”câinii” vor ajunge să retrogradeze în premieră, atunci ei nu vor mai avea dreptul să joace sub această titulatură. Lucru de neînțeles pentru suporterii care se zbat să țină în viață această formație.

Deținătoarea numelui, palmaresului și culorilor clubului este ACS FC Dinamo, care doar a împrumutat pe termen nelimitat dreptul de folosință al acestora celor de la FC Dinamo 1948, însă exclusiv pentru Liga 1.

ADVERTISEMENT

În 2013, atunci când Ionuț Negoiță a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Nicolae Badea aceasta a fost înțelegerea, iar ea a fost preluată de noul patron, Pablo Cortacero, după ce a ajuns la o înțelegere cu patronul de la Rin.

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au lansat primul episod din ceea ce promit a fi un adevărat serial care va lua la puricat toate neregulile de la Dinamo. În prima parte, fanii caută să identifice ”vinovații și beneficiarii” dezastrului de la club, iar principalul deținător al ambelor titluri este considerat a fi chiar fostul patron, Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Cosmin Contra este decis să-și rezilieze contractul cu Dinamo, dar FANATIK a aflat că deocamdată este ținut prizonier în ”Ștefan cel Mare” din cauza lipsei banilor și a amatorismului de care dau dovadă investitorii spanioli care au preluat clubul.

ADVERTISEMENT