Sport

Ipoteză uluitoare! Cum poate rămâne Edi Iordănescu la naționala României: „Se implică și Marcel Ciolacu!”

Edi Iordănescu nu și-a stabilit încă viitorul, iar Mitică Dragomir știe cum ar putea să fie convins să continue la națională. Marcel Ciolacu ar urma să aibă un rol important.
18.06.2024 | 15:41
Ipoteza uluitoare Cum poate ramane Edi Iordanescu la nationala Romaniei Se implica si Marcel Ciolacu
Ipoteză uluitoare! Cum poate rămâne Edi Iordănescu la naționala României: „Se implică și Marcel Ciolacu!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu s-a aflat în mijlocul suporterilor români pe Allianz Arena la România – Ucraina, scor 3-0. Premierul ar putea să joace un rol decisiv în ceea ce privește continuitatea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a „tricolorilor”.

Ipoteză uluitoare! Cum poate rămâne Edi Iordănescu la naționala României: „Se implică și Marcel Ciolacu!”

Multe personalități politice din România s-au aflat în tribune la ora întâlnirii dintre România și Ucraina. Marcel Ciolacu nu a stat departe de „tricolori” într-o zi importantă pentru istoria naționalei și a atras multe priviri pe Allianz Arena.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a analizat prestația „tricolorilor” de la EURO 2024 și a vorbit despre viitorul lui Edi Iordănescu. Fostul șef de la LPF i-ar propune un contract de un milion de euro selecționerului pentru a continua la echipa națională.

„Îi propun lui Burleanu să îi dea un milion de euro pe an și să îl țină. Nu ai ce să mai faci cu banii, stadioane și clădiri are. Trei sferturi din suporterii români din Germania îl votează pe Ciolacu. Sunt foarte atent, sunt atent la multe lucruri la care nu se uită lumea”, a spus Dragomir la emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici spune că și Marcel Ciolacu ar putea să joace un rol important în cursa pentru semnătura lui Edi Iordănescu: „Zic că o să vină Ciolacu și o să dea bani. Ciolacu a văzut pe stadion entuziasmul celor 50.000 de oameni, a stat în mijlocul lor, nu este ca și cum ar fi stat la televizor”.

Edi Iordănescu poate intra în istorie: „Este peste toți antrenorii dacă scoate un egal cu Belgia”

„Oracolul de la Bălcești” a comentat și prezența lui Marcel Ciolacu de pe Allianz Arena. Mitică Dragomir îl laudă pe premier și spune că a mutat inteligent în lupta cu Nicolae Ciucă pentru alegerile prezidențiale.

ADVERTISEMENT

Rezultatul de sub ochii premierului Marcel Ciolacu cu Ucraina l-ar putea ajuta și pe Edi Iordănescu să intre în istorie. Mitică Dragomir spune că un egal cu Franța l-ar clasa peste Anghel Iordănescu, Mircea Lucescu și Victor Pițurcă în topul selecționerilor României.

„Nu îl mai poate opri aproape nimeni. A jucat bine politic. Părerea mea este că toți consilierii lui Ciucă i-au spus că este imposibil să îi bătem pe ucraineni. Cine se gândea la minunea de la Maglavit.

ADVERTISEMENT

Dacă scoate un meci egal cu belgienii este peste toți antrenorii care au fost la echipa națională după rezultatul cu Ucraina. Dacă îi batem pe belgieni ajungem foarte departe, dacă ne bat rău venim în matca noastră”, a mai declarat Dragomir la emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

  • 1,92 este cota MAXBET pentru „ambele marchează” la Belgia – România

Edi Iordanescu RAMANE la nationala?! “SE IMPLICA si Marcel Ciolacu!”

ADVERTISEMENT