Fotbal intern

Ipoteză uluitoare despre situația lui Ante Vukusic la FCSB: ”Nu va fi jucat de colegi”

21.02.2021 | 20:54
Ipoteza uluitoare despre situatia lui Ante Vukusic la FCSB Nu va fi jucat de colegi
ADVERTISEMENT

Fostul președinte de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, a lansat o ipoteză uluitoare despre situația lui Ante Vukusic, care nu poate da randament maxim pentru că nu este jucat de coechipieri.

Propus de Mihai Stoica la roș-albaștri pentru a-l înlocui pe Sergiu Buș, croatul a absentat în meciul cu Hermannstadt din cauza unei accidentări la mușchii aductori.

ADVERTISEMENT

Se pare că jucătorul adus din campionatul sloven a dezamăgit după numai câteva meciuri disputate, iar Gigi Becali nu mai dorește să continue colaborarea cu el.

Ante Vukusic, situație bizară la FCSB

”La felul în care joacă acum, FCSB nu poate rezista în Europa League. Nu se poate ca o echipă cum este FCSB să caute de ani de zile un atacant şi să nu îl găsească. Vukusic va avea acelaşi deznodământ cum au avut celelalte vârfuri, pentru că nu va fi jucat”, a explicat Helmuth Duckadam care este situația lui Ante Vukusic la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Man, înainte, Coman, Tănase joacă pentru ei, niciodată nu au pus în valoare un vârf de atac. Moruţan, într-o partidă, cred că a pierdut 30 de mingi numai în prima repriză. Aici ar trebui să intervină patronul. Să le spună foarte clar: ‘Câştigaţi campionatul, puteţi să plecaţi în străinătate. Nu câştigaţi campionatul, rămâneţi aici’”, a declarat Duckadam la Look Sport.

Debutul lui Vukusic la FCSB s-a petrecut în derby-ul cu Dinamo, din Liga 1, acolo unde introdus pe teren în repriza secundă, a avut o șansă importantă de gol lovind bara porții adverse. De atunci a mai evoluat Academica Clinceni, eliminarea cu Dinamo din Cupa României și câteva minute în victoria împotriva Chindiei Târgoviște.

ADVERTISEMENT

Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a încercat să explice problemele atacantului croat: ”Vukusic nu s-a antrenat două luni și jumătate deloc, înainte să vină la noi. El a fost golgeterul campionatului sloven, apoi au fost niște probleme între el și conducere. A fost lăsat liber în ultima clipă, n-a jucat, a venit total nepregătit.

Ca de obicei, cineva n-a avut răbdare cu Vukusic (n.r. – Gigi Becali), dar astea se întâmplă și în campionatele puternice, uite cum Dennis Man a intrat la Parma imediat după transfer, nici nu se antrenase cu echipa”.

ADVERTISEMENT

Ante Vukusic a fost în negocieri cu Sepsi Sf. Gheorghe, ba chiar la un pas de a semna un contract şi de a fi prezentat. Dar FCSB a intrat pe fir şi l-a deturnat, pe ultima sută de metri, pe croat din drumul spre Ardeal.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,38 este cota pentru „total goluri: 2-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT