News

ÎPS Teodosie a ațipit în timpul unei emisiuni. Ce s-a întâmplat cu Arhiepiscopul Tomisului de-a lungul dialogului

ÎPS Teodosie a ațipit în timpul unei emisiuni pe care o transmitea Radio Dobrogea
05.09.2021 | 09:17
IPS Teodosie a atipit in timpul unei emisiuni Ce sa intamplat cu Arhiepiscopul Tomisului dea lungul dialogului
ADVERTISEMENT

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie a adormit în timpul emisiunii săptămânale „Dialog duhovnicesc”, de la Radio Dobrogea. Au apărut chiar și imagini postate pe canalul de YouTube al emisiunii.

Înaltul Prelat era vizibil obosit și a fost surprins ațipind de mai multe ori. A făcut-o chiar în timp ce răspundea întrebărilor venite de la credincioşi, întrebări pe care i le adresa preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

ADVERTISEMENT

ÎPS Teodosie a ațipit în timpul unei emisiuni la radio

Astfel, după aproximativ o jumătate de oră de la începutul emisiunii, Arhiepiscopul Tomisului este văzut tot mai obosit și închide ochii pentru câteva secunde.

Părintele și-a revenit în cele din urmă și a continuat dialogul care a durat aproximativ două ore.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că Arhiepiscopul Tomisului a avut mai multe ieșiri în decor în ultima perioadă, ieșiri sancționate de opinia publică.

Teodosie a afirmat că sunt oameni care merg la mare şi se duc dezbrăcaţi, cu tot cu copii, iar acest lucru i se pare o ruşine de neacceptat, menţionând că pentru cei care merg cu buna cuviinţă nu este păcat, ci este tratament.

ADVERTISEMENT

 “Dacă te duci la mare să nu rămâi în zona cuviinţei, sigur că e păcat. Că am auzit, nu am văzut, nici nu vreau să văd, că sunt oameni care merg la mare şi se duc total dezbrăcaţi cu tot cu copii.

Aici mi se pare o ruşine de neacceptat. Dacă mergi cu bună cuviinţă pentru sănătate, cum să fie păcat? Nu e păcat, e un tratament.

ADVERTISEMENT

Dar trebuie să meargă omul cu bună cuviinţă, să-şi ţină mintea în frâu, să privească numai acolo unde se cuvine.

Să meargă în familie, să nu să meargă să privească ce nu trebuie şi unde nu trebuie şi atunci nu e păcat.

Dacă mergi pentru sănătate şi păstrezi buna cuviinţă şi nu deviezi nu nimic de la moralitate, este foarte sănătos şi bine să mergi la mare”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului.

ADVERTISEMENT