News

ÎPS Teodosie amenință cu represalii divine, după ce i-a fost oprit microfonul la Constanța: ”Mi-e milă de ce o să păţească aceia care au întrerupt slujba”

ÎPS Teodosie e revoltat după ce i-a fost tăiat microfonul în timpul unui discurs de Ziua Marinei. Cei responsabili trebuie să se teamă de răzbunarea divină.
15.08.2022 | 18:49
IPS Teodosie ameninta cu represalii divine dupa ce ia fost oprit microfonul la Constanta Mie mila de ce o sa pateasca aceia care au intrerupt slujba
ÎPS Teodosie a rămas cu microfonul blocat de Ziua Marinei. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Scandalul monstru dintre BOR și politicieni a ajuns la un nou nivel, după ce ÎPS Teodosie a rămas fără microfon la slujba de Ziua Marinei, din Constanța.

ÎPS, reacție furioasă după ce a rămas fără microfon

Slujba ar fi fost oprită după un decalaj în program, cauzat de întârzierea președintelui Klaus Iohannis. Potrivit A3, Arhiepiscopia Tomisului e revoltată și cere explicații oficiale MApN, precum și Administrației Prezidențiale.

ADVERTISEMENT

Teodosie e convins că a fost sabotat, nefiind vorba de erori tehnice. Totodată, ÎPS i-a amenințat pe cei responsabili că vor simți furia lui Dumnezeu.

”Eu am crezut că e o problemă tehnică. Încă mă pregăteam să rostesc rugăciunea să strig din răsputeri ca și cum aș fi avut microfon să audă toată lumea.

ADVERTISEMENT

Ne-am terminat rugăciunea încet, n-am lăsat rugăciunea neterminată, dar n-au ascultat-o militarii şi cei care ne-au urmărit în direct. Cred că au fost foarte derutați și triști.

Esența slujbei era rugăciunea la care nu s-a mai dat voie. Sigur că a fost intenționat, dar nu ştim cine l-a comandat. Noi am crezut că e greșeală, e defecțiune tehnică, așa am avut impresia.

ADVERTISEMENT

Niciodată n-a fost așa ceva. Am un mesaj de compătimire pentru că era rânduiala bisericii şi a lui Dumnezeu și a fost sfidat Dumnezeu și marinarii. Gestul ăsta e atât de absurd, că nu merită comentat.

Să-l comenteze cei ce au făcut această blocare, această întrerupere dacă au ce să comenteze. Eu nu lipsesc niciodată de la aceste ceremonii, dar niciodată n-a existat asemenea întrerupere bruscă, voită.

ADVERTISEMENT

Nu, nu are calificare. Eu mi-am dus rugăciunile la capăt. Trebuie să mă rog și pentru cei ce erau acolo și pentru cei ce au întrerupt. De asta îi compătimesc că și ei sunt ai noștri, dar sau îndărătnici şi îmi e milă de ce o să pățească”, a explicat Teodosie.

Preotul a explicat că a mai cunoscut un polițist care a fost obraznic, după care a fost bătut de Dumnezeu.

”Odată un polițist tot așa m-a întrerupt și a fost o obraznic și a venit personal să-şi ceară iertare că totul îi mergea pe dos. Mi-au spus 17 minute și trecuseră numai 10. Domnul ministru al Apărării când m-am întâmpinat mi-a spus că avem 17 minute, ori dacă vom cronometra vedem că nu sunt 17 minute”, a completat Teodosie la Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: