News

ÎPS Teodosie dă sfaturi în dragoste pentru femei. Ce le îndeamnă pe acestea să facă în dormitor: ”Ca să nu destrămați căsnicia”

ÎPS Teodosie este extrem de apropiat de enoriașii săi și de multe ori le oferă acestora sfaturi, chiar și atunci când aceste sfaturi ies sub jurisdicția divină.
24.06.2024 | 12:45
IPS Teodosie da sfaturi in dragoste pentru femei Ce le indeamna pe acestea sa faca in dormitor Ca sa nu destramati casnicia
ÎPS Teodosie dă sfaturi în dragoste pentru femei. Ce le îndeamnă pe acestea să facă în dormitor: ”Ca să nu destrămați căsnicia”
ADVERTISEMENT

Astfel, Arhiepiscopul Tomisului a oferit un sfat mai ieșit din comun unei femei care s-a plâns că nu mai este atrasă fizic de soț și, implicit, nu mai dorește să întrețină relații sexuale cu acesta. Interesant, ÎPS Teodosie a încercat să o facă pe aceasta să înțeleagă că trebuie să aibă mintea mult mai ”deschisă” pentru a nu-și supăra soțul.

ÎPS Teodosie dă sfaturi în dragoste pentru femei. Ce le îndeamnă pe acestea să facă în dormitor

”Sunt femeie şi sunt căsătorită de doi ani, niciodată nu simt nevoia de a avea relaţii cu soţul meu, iar pe el îl deranjează. Ce putem face pentru a menţine întreagă căsnicia?”, l-a întrebat enoriașa pe ÎPS Teodosie printr-o scrisoare. Răspunsul Arhiepiscopului a fost ferm, explicând că este un singur lucru de făcut pentru a nu destrăma căsnicia, pe care o compară cu crucea pe care Iisus a purtat-o în spate.

ADVERTISEMENT

”Ce să faceţi? Să fiţi şi după voia soţului, nu numai după voia dumneavoastră. V-aţi căsătorit, căsătoria este o cruce. De aceea, cununile pe care le-aţi primit pe cap sunt cununi de mucenici, să faceţi şi voia soţului ca să nu destrămaţi căsnicia”, i-a transmis Teodosie credincioasei care a apelat la ajutorul său.

Această abordare a lui ÎPS Teodosie poate fi controversată pentru unii, care probabil nu s-au obișnuit momentan cu modul în care Arhiepiscopul Tomisului face declarații bizare, aproape săptămânale. De exemplu, în urmă cu mai multe luni ÎPS Teodosie îi certa pe bărbații care nu își lasă barbă și se ”ciuntesc”.

ADVERTISEMENT

Ce spune ÎPS Teodosie despre bărbații care nu-și lasă barbă

“Aşa este firesc. Barba este lăsată pentru bărbaţi. Sunt şi excepţii, oameni spâni cărora nu le creşte barba şi sunt trişti unii dintre ei care ar vrea să aibă. Bărbatul trebuie să aibă barbă. Bărbaţii fără barbă sunt ciuntiţi. Orice bărbat ar trebui să poarte barbă, cu atât mai mult slujitorii Bisericii Ortodoxe.

Ei trebuie să aibă chipul lui Hristos, care a purtat barbă. Au purtat şi apostolii şi toţi părinţii Bisericii noastre. Barba este un element natural, care ţine de bărbăţie şi cu atât mai mult slujitorii trebuie să poarte această podoabă lăsată de Dumnezeu”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului. Controversatul Arhiepiscop a avut, de asemenea, mai multe declarații controversate în care îl lăuda pe Vladimir Putin și în care se asocia cu conspiraționiștii anti-Covid.

ADVERTISEMENT

“Lăsăm în urmă un an care a avut și bucurii, și greutăți și multă zvonistică și multe lucruri care se lămuresc. Așa-zisa pandemie (…) nici n-a fost. A fost doar presupusă. Iată, nu mă așteptam așa de repede să se dezvăluie aceste forțări de pandemie, care au dus la niște privilegii pentru unii și la niște necazuri pentru alți.

Mă refer la judecata care e acum. Se descoperă aceste lucruri, în toată lumea, nu numai în țara noastră”, declara ÎPS Tomis în urmă cu un an, cu referire la faptul că pandemia a fost de fapt o invenție a Ocultei Mondiale. Cât despre Vladimir Putin, liderul de la Kremlin a avut mereu parte de toată stima și considerația lui ÎPS Teodosie.

ADVERTISEMENT

Păi, ceea ce a adus a rămas! Dar ce? A luat ctitoriile, le-a mitraliat? Nu! Nu a făcut nimic cu ele! Sunt aceleași!”, a explicat Teodosie, când a fost întrebat dacă-l consideră ”răufăcător” pe Vladimir Putin, sau nu. Răspunsul preotului a fost fără echivoc, Teodosie fiind de părere că Vladimir Putin este ”băiatul bun” în 2024, pentru că apără ortodoxia.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”