Fotbal international

Iran – Spania 0-1. Diego Costa aduce prima victorie pentru iberici

20.06.2018 | 19:54
Iran  Spania 01 Diego Costa aduce prima victorie pentru iberici
ADVERTISEMENT

Spania se impune cu 1-0 împotriva Iranului şi adună 4 puncte după primele două meciuri de la CM 2018. Ibericii vor juca în ultima etapă cu Maroc, iar cu un succes echipa lui Hierro se califică în optimi. Unicul gol al meciului a fost marcat de Diego Costa.

Min. 61: Arbitrul a anulat un gol marcat de Iran pe motiv de ofsaid. Decizia a venit după ce sistemul de video arbitraj a fost folosit.

ADVERTISEMENT

Min 54: GOOOOOOOOL Spania! Costa sparge fortăreaţa Iranului şi ibericii conduc cu 1-0

UPDATE Pauză / Iran şi Spania se află la egalitate, scor 0-0


UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Iran – Spania.


UPDATE, ora 20:00/ Fernando Hierro a decis să-i trimită din primul minut al partidei de la Kazan pe Lucas Vazquez şi Dani Carvajal, ambii jucători de la Real Madrid fiind pe banca de rezerve la primul meci.

Spania: De Gea; Carvajal, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Iniesta; Silva, Isco, Lucas Vázquez , Diego Costa.

ADVERTISEMENT

Iran: Beiranvand; Haji Safi, Pouraliganji, M. Hosseini, Ramini; S. Ezatolahi. Omid, V. Amiri, Karim; Mehdi, Sardar.


Iran – Spania LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Cu o victorie, puţin probabilă, a Iranului, asiaticii ar obţine calificarea în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2018. Fernando Hierro va bifa al doilea meci pe banca tehnică a spaniolilor şi vrea să înregistreze prima victorie din mandat.

ADVERTISEMENT

Iran – Spania LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Echipe probabile

Iran: Beiranvand – Rezaeian, Cheshmi, Pouraliganji – Ansaifard, Ebrahimi, Hajsafi, Shojaei – Jahanbakhsh, Azmoun, Amiri

Spania: de Gea – Nacho, Pique, Ramos, Alba – Busquets, Koke – Silva, Isco, Iniesta – Costa

Iran – Spania LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018.  Iran a produs surpriza în prima etapă şi a obţinut victoria în faţa Marocului, scor 1-0. Selecţionata pregătită de Carlos Queiroz a profitat de autogolul lui Aziz Bouhaddouz din minutul 90+5 al meciului jucat la Sankt Petersburg. Asiaticii nu au probleme de efectiv înaintea partidei cu Spania şi sunt şanse foarte mari ca antrenorul portughez să folosească acelaşi “11” cu cel de la debutul la Campionatul Mondial 2018.

ADVERTISEMENT

Iran – Spania LIVE STREAM, în grupa B la CM 2018

Iran – Spania LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Spania a remizat cu Portugalia, scor 3-3, la debutul la Campionatul Mondial 2018. Chiar dacă Julen Lopetegui a fost demis de la cârma “Furiei Roja” cu doar două zile înainte de startul competiţiei, ibericii nu au acuzat şocul schimbării. Cu toate acestea, presa de la Madrid a criticat faptul că Spania a primit trei goluri, David de Gea greşind la a doua reuşită a lui Cristiano Ronaldo.

Iran – Spania LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Iran – Spania LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Meciul Iran – Spania se va disputa pe stadionul “Kazan Arena” din Kazan. Inaugurat în iulie 2013, arena a costat 450 de milioane de dolari. În afară de meciurile de la Campionatul Mondial 2018, pe “Kazan Arena” s-au mai disputat meciuri de la Cupa Confederaţiilor din 2017 şi a fost gazda Universiadei de Vară din 2013.

Iran - Spania se va juca pe "Kazan Arena"
Iran – Spania se va juca pe “Kazan Arena”

Iran – Spania LIVE cote la pariuri CM 2018

Iran – Spania LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Spania este mare favorită să câştige meciul de la Kazan, ibericii având o cotă de 1,20 pentru o victorie. De cealaltă parte, Iran are o cotă de 18.50 pentru a învinge campioana mondială din 2010. Bookmakerii oferă o cotă de 1.75 pentru un meci în care se vor marca peste 2,5 goluri.

ADVERTISEMENT