News

Ireal! AUR Ialomiţa a dat anunţ de angajare primari: „Minimum 24 ani şi să nu fie infractori!”

01.04.2021 | 19:18
Ireal AUR Ialomita a dat anunt de angajare primari Minimum 24 ani si sa nu fie infractori
ADVERTISEMENT

Ireal! AUR Ialomița a dat anunț de angajare pentru primari. „Angajatorii” au specificat că cei care vor să candideze trebuie să aibă minim 24 de ani și să nu aibă probleme cu legea.

AUR Ialomița visează că poate ”angaja” primari. Faptul că mulți dintre membrii AUR nu au prea mult habar despre democrația din România și despre legile țării este din ce în ce mai evident.

ADVERTISEMENT

Mai multe postări ale membrilor parditului au fost repartizate pe grupurile diverselor comunități din județ. Pe pagina oficială a AUR Ialomița anunțul este la loc de cinste.

Ireal! AUR Ialomiţa a dat anunt de angajare primari: „Minimum 24 ani si să nu fie infractori!”

AUR angajează primari Sursa foto: Facebook
AUR angajează primari
Sursa foto: Facebook

După seria de gafe în cascadă privind atribuțiile senatorilor și deputaților, acum, organizația din județul Ialomița s-a trezit că scoate la concurs ”două posturi de primari” pentru comunele Gura Ialomiței și Ion Roată. În cele două localități ialomițene s-au vacantat, în scurt timp după alegerile locale din luna septembrie a anului 2020, cele două posturi de edili.

ADVERTISEMENT

Organizația AUR Ialomița a stabilit și un profil de candidat ideal. Potrivit paginii de Facebook a organizației ialomițene, doritorii trebuie să aibă vârsta minimă 24 ani, să nu fie infractori, să fi ”demonstrat profesional ceva în viaţă până acum”, să fie „persoane respectate de consăteni şi de colegi” și să nu fi „făcut parte din structuri locale ale fostei clase politice corupte”.

Experiența profesională nu este însă o mare problemă. Cei de la AUR spun că îi admit și pe cei care au o „experienţă minimă în organizarea oamenilor şi comunicarea cu ei”, dar le cer să dovedească „disponibilitate de a învăţa”, să nu le fie „ruşine că sunt români” și să își iubească și comunitatea și „să vrea sa facă dreptate pentru ea”.

ADVERTISEMENT

Cei care își doresc funcțiile de primari nu sunt informați și de faptul că trebuie să treacă printr-o campanie electorală, ci li se spune sec că „pentru orice alte detalii sau recomandări vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0799739119”

Reacțiile celor ce au văzut postarea sunt evidente: „Chiar am crezut că e o glumă, încă mai cred… 
Aș vrea eu să dau concurs. Hai cu bibliografia, să postati. M-apuc de învățat. Trebuie să fac parte din AUR sau e destul că sunt cetățean corect și cinstit?”

ADVERTISEMENT

„Ce să ceri…..dacă ei își pun însemnele partidului pe steagul României…..peste câțiva ani vor scoate la licitație și postul de președinte!!!”, au scris oamenii.

ADVERTISEMENT