Fotbal international

Ireal! Cât s-a terminat un meci în care gazdele aveau 2-0 și 2 oameni în plus în minutul 90. Video

25.10.2020 | 13:36
Ireal Cat sa terminat un meci in care gazdele aveau 20 si 2 oameni in plus in minutul 90 Video
ADVERTISEMENT

În campionatul din Costa Rica a avut loc o partidă care a făcut înconjurul planetei, care poate fi comparată cu meciul dintre Dinamo și Foresta scor 4-5, datorită răsturnării de scor incredibile, cu doar patru minute înainte de final.

Partida dintre Herediano și Grecia a fost amânată cu două săptămâni de Federația din Costa Rica, după ce mai mulți fotbaliști ai celor două echipe au fost infectați cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Ce avea să urmeze a șocat lumea fotbalui din Costa Rica, după ce Grecia a egalat la doi, deși în minutul 90 era 2-0 pentru gazde, iar oaspeții aveau doi jucători eliminați!

Final de meci nebun, după ce Grecia a egalat, deși erau conduși cu 2-0 în minutul 90 și aveau doi jucători eliminați

Grecia a reușit o minune comparabilă cu cea produsă de Foresta Fălticeni, care era condusă în Ștefan cel Mare în minutul 71 cu 4-0, iar moldovenii au câștigat cu 5-4 după ce Robert Niță a făcut meciul vieții, a marcat de două ori și a mai dat două pase de gol.

ADVERTISEMENT

 

Deși Grecia avea doi jucători eliminați și era condusă cu 2-0 în minutul 90, în timp ce alți trei fotbaliști ai echipei au văzut cartonașul roșu deși nu erau pe teren

Chiar dacă au reușit să scoată un meci egal în ultimele secvențe ale partidei, Grecia e în pericol să piardă locul doi în campionat, după la meciul cu Herediano a avut nu mai puțin de patru fotbaliști eliminați, care nu vor putea fi pe teren la meciul din etapa viitoare cu San Carlos, plus antrenorul care a fost trimis și el în tribune.

ADVERTISEMENT
Meci nebun in Costa Rica. Herediano - Grecia 2-2. Sursa foto: lateja.cr
Ireal! Cat s-a terminat un meci in care gazdele aveau 2-0 si 2 oameni in plus in minutul 90

Cum s-a produs minunea din Costa Rica

Gazdele de la Herediano au condus cu 2-0 încă din prima repriză și părea că meciul este rezolvat, gazdele ratând și alte ocazii mari din cauza faptului că s-au relaxat prematur. Festivalul cartonașelor roșii a început în minutul 45, când Giovannie Arturo Campos a fost faultat extrem de dur de Shain Brown și a fost eliminat.

Ba mai mult, în minutul 54, Óscar Esteban Granados a fost și el eliminat, după ce a primit un cartonaș galben după un fault din spate, iar datorită protestelor repetate, l-a văzut și pe al doilea la aceeași fază. În minutul 75 se declanșează nebunia, după ce Aarón Salazar simulează un penalty și vede cartonașul galben, în timp ce John Jairo Ruiz care tocmai fusese schimbat, vede cartonașul roșu pentru proteste.

ADVERTISEMENT

Când părea că situația nu poate fi mai dificilă pentru cei de la Grecia, același Salazar mai vede un cartonaș galben patru minute mai târziu și este și el eliminat, iar zece minute mai târziu, Shain Brown obține un penalty, iar Grecia reduce din diferență. În minutul 93, în opt jucători de câmp, fără antrenor pe bancă și alți doi fotbaliști eliminați din rândul rezervelor, Grecia reușește egalarea după un șut al lui Suhander Zúñiga, la care a greșit și portarul Kevin Ruiz.

 

 

ADVERTISEMENT