Sport

Ireal! Portarul Daciei Unirea Brăila a înscris în poarta Stelei pe Ghencea. De ce a anulat arbitrul golul. Video

CSA Steaua - Dacia Unirea Brăila se joacă în etapa a treia din Liga 2.
14.08.2021 | 11:56
Ireal Portarul Daciei Unirea Braila a inscris in poarta Stelei pe Ghencea De ce a anulat arbitrul golul Video
ADVERTISEMENT

CSA Steaua şi Dacia Unirea Brăila se întâlnesc în etapa a treia din Liga 2 pe noul stadion din Ghencea.

Două goluri în cinci minute

Meciul a început în forţă, iar „militarii“ au trecut la conducere după numai patru minute de joc, atunci când Chipirliu a reluat în poarta adversă o centrare pe jos din corner.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Daniel Opriţa au făcut o schemă care i-a permis atacantului Stelei să rămână singur, în poziţie centrală, la 13 metri de poartă, de unde a trimis fără probleme la colţul lung.

Avantajul nu a durat, însă, decât un minut, pentru că Răducanu a reuşit să câştige un duel cu fundaşii adverşi, după care l-a executat pe Bălbărău, restabilind egalitatea.

ADVERTISEMENT

Portarul Brăilei a trimis mingea în poarta Stelei

Şocul a venit alte trei minute mai târziu. Portarul Daciei Unirea Brăila, Cristian Andrei, a repus mingea în joc după ce arbitrul a dictat o lovitură liberă indirectă din preajma careului brăilenilor.

Goalkeeperul Daciei a trimis lung, balonul a căzut în careul „militarilor“ şi a sărit peste Bălbărău. Ar fi putut fi golul anului în Liga 2, dar arbitrul a fost nevoit să anuleze reuşita.

ADVERTISEMENT

Arbitrul a anulat corect golul

Înainte de repunerea mingii în joc, Sorin Vădana dictase lovitură liberă INDIRECTĂ, iar mingea repusă de Cristian Andrei nu a fost atinsă de nimeni în drumul ei spre poarta Stelei.

Norocul lui Bălbărău că nu a atins balonul

Din fericire pentru portarul Stelei, eforturile lui de a bloca mingea au fost zadarnice, el nereuşind să atingă balonul. Dacă ar fi făcut-o, iar mingea ar fi ajuns în plasă, golul ar fi fost unul regulamentar.

ADVERTISEMENT

Bucuria brăilenilor a fost una intensă, dar de scurtă durată, întrucât decizia cavalerului fluierului a fost una corectă.

Faza incredibilă poate fi văzută pe digisport.ro.

CSA Steaua, parcurs perfect în Liga 2

După două etape, CSA Steaua are maximum de puncte în Liga 2, după victoriile 1-0 contra lui Csikszereda şi 2-0 cu Viitorul Tg. Jiu. Până la meciul cu Dacia Unirea, „militarii“ nu primiseră niciun gol.

De partea cealaltă, brăilenii au pierdut la Şelimbăr, 1-3, după care au remizat 0-0 cu FC Braşov pe teren propriu.

ADVERTISEMENT
Tags: