Sporturi

Irina Bara, fericită după calificarea în sferturi: “Este extraordinar”

04.06.2018 | 14:37
Irina Bara, fericită după calificarea în sferturi:
Irina Bara, fericită după calificarea în sferturi. Îi mulţumeşte Mihaelei că joacă alături de ea

Irina Bara este fericită după calificarea în sferturile de finală la Roland Garros. Trăieşte cele mai frumoase momente din carieră. Rezulatele obţinute de dublul românesc Bara- Buzărnescu sunt absolut senzaţionale. În sferturi va urma un nou obstacol greu, dar nu imposibil, favoritele numărul 8 Chan şi Zhan

Irina este recunoscătoare pentru faptul că Mihaela Buzărnescu a ales să facă pereche alături de ea. “Vreau să-i mulțumesc Mihaelei că a ales să joace alături de mine, că a riscat, dar suntem prietene foarte bune și asta contat mult.

Irina Bara, fericită după calificarea în sferturi. “Jucăm bine împreună”

E prima mea prezență la Roland Garros, dar nu pot spune că nu mă așteptam să avem un parcurs bun pentru că jucăm bine împreună! Este însă ceva extraordinar.” Irina şi Mihaela au mai evoluat anul acesta împreună la turneul de la Budapesta, unde au ajuns până în semifinale.

După ce a părăsit turneul de simplu, învinsă în optimi de Madison Keys, Mihaela Buzărnescu este acum concentrată pe competiţia de dublu: “Totul e diferit la dublu, față de simplu. Sunt trăiri diferite. Mă bucur că am reușit să câștigăm astăzi, că am jucat bine în momentele decisive”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri