Sporturi

Irina Bara, învinsă greu la Moscova de către Anastasija Sevastova, campioana de la BRD Bucharest Open 2018

26.07.2018 | 15:49
Irina Bara, învinsă greu la Moscova de către Anastasija Sevastova, campioana de la BRD Bucharest Open 2018. Foto: Bianca Calea

Irina Bara, învinsă greu la Moscova de către Anastasija Sevastova. Irina Bara a ratat calificarea în sferturile de finală de la Moscova şi şansa de a o învinge pe campioana de la BRD Bucharest Open 2018.

Irina Bara, învinsă greu la Moscova de către Anastasija Sevastova. Irina Bara, locul 140 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser, a fost învinsă de Anastasija Sevastova (Letonia, locul 20 WTA), în turul al doilea al turneului de categorie WTA International de la Moscova (zgură), cu premii în valoare de 750.000 de dolari.

Câştigătoarea de la BRD Bucharest Open s-a impus, cu scorul de 6-2, 6-7 (5), 6-4, într-un meci de apropae două ore şi 10 minute. Sevastova a cerut un time-out medical, după ce românca a condus 3-2 şi cu un break obţinut în primul ghem al decisivului. După o pauză destul de lungă, letona a revenit de la vestiare şi nu a mai pierdut decât un ghem.

Irina Bara, învinsă greu la Moscova de către Anastasija Sevastova

Ea va evolua în sferturi cu Aliaksandra Sasnovich, din Belarus. Românca şi-a asigurat un premiu de 7.195 de dolari şi 30 de puncte WTA. Irina Bara a acces pe tabloul principal după ce s-a retras Irina Begu. Irina Bara continuă competiţia la dublu, unde, alături de Oksana Kalaşnikova (Georgia) s-a calificat în sferturile de finală.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri