Prima victorie românească la Charleston! Ar putea ajunge alături de Begu şi Buzărnescu

Gabriel Esanu   
in Sporturi
01/04/2018, 01:25
Prima victorie românească la Charleston! Ar putea ajunge alături de Begu şi Buzărnescu

Irina Bara a luat-o tare pe Halbauer, 20 de ani, şi a ajuns foarte repede la 4-0 în primul set. Americanca a făcut două game-uri la rând, dar a fost un simplu foc de paie. Revenirea s-a oprit aici, iar românca a închis prima manşă la 2.

În setul doi, Bara a condus de trei ori cu break, dar de fiecare dată şi-a pierdut la rândul ei serviciul şi a fost egalată. S-a ajuns la 5-5, unde românca a reuşit să facă break pentru a patra oară în set. L-a şi confirmat apoi şi a închis partida.

Pentru un loc pe tabloul principal, acolo unde se află deja Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu, Irina Begu va trebui să mai treacă un tur în calificări. Va juca împotriva învingătoarei dintre Patty Schnyder şi Claire Liu. Schnyder, 39 de ani, este fostă semifinalistă la Australian Open în 2004.

Ştirea MOMENTULUI

Andrei Vochin analizează pentru FANATIK.RO meciul zilei din Champions League, Liverpool-PSG 3-2: “La ce cantina mănâncă cei de la masa bogaților?”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×