Sporturi

Irina Begu a anunţat cu cine va lucra în sezonul următor! “Sper să mă ajute!”

04.12.2018 | 18:00
Irina Begu a anuntat cu cine va lucra in sezonul urmator Sper sa ma ajute

Irina Begu a anunţat cu cine va lucra în sezonul următor. Irina Camelia Begu a luat o decizie radicală la începutul lunii septembrie, atunci când a hotărât să-şi concedieze antrenorii după seria de rezultate slabe din acest sezon. Ea a renunţat la colaborările pe care avea şi anunţa la acea vreme că va reveni cu veşti noi în privinţa noii echipe pe care o va avea alături la turnee în 2019.

Irina Begu a luat această decizie în urma anului slab pe care l-a avut, în final acumulând 12 înfrângeri în ultimele 17 meciuri. Irina Begu, locul 67 WTA, a anunţat pe contul său oficial de Facebook încheierea colaborării cu antrenorii, Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat, cei care i-au fost aproape în ultimii cinci ani, şi tot pe contul personal de Facebook a anunţat şi următoarea echipă care-i va fi alături în 2019

Irina Begu şi-a anunţat echipa pentru sezonul care urmează

“Am încheiat un capitol, începe altul! Aşa cum v-am promis, am revenit cu veşti bune în legătură cu viitoarea echipă cu care voi colabora. Echipa va fi formată din: Adrian Marcu, Victor Crivoi şi voi continua să colaborez cu Ionuţ Gavrilă pe partea de pregătire fizică. Monica Stănescu va fi cea care îmi va oferi în continuare consiliere psihologică. Sper ca această nouă formulă să mă ajute să îmi continui drumul către obiectivele mele şi să avem o colaborare la fel de frumoasă precum cea pe care am încheiat-o”, a fost comunicatul sportivei noastre.

Irina Begu se află în prezent pe locul 67 WTA, după ce în iunie era 34 de poziţii mai sus, pe 33, în ierarhia mondială. Cel mai bun loc din cariera româncei este 22, ocupat în luna august a anului 2016. Irina Begu are patru trofee WTA cucerite în întreaga carieră (Tashkent 2012, Seul 2015, Florianopolis 2016 şi Bucureşti 2017) şi alte trei finale pierdute (Marbella şi Budapesta, în 2011, şi Moscova 2014).