Sporturi

Simona Halep şi Irina Begu învinse în turneul de dublu de la Madrid!

07.05.2018 | 19:20
Simona Halep si Irina Begu invinse in turneul de dublu de la Madrid

Organizatorii turneului de la Madrid au anunţat programul zilei de luni la Caja Magica, astfel că vom avea nu mai puţin de trei românce în concurs. Irina Begu va evolua atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu, alături de Simona Halep.

UPDATE: ora 19:20. Irina Begu şi Simona Halep au fost eliminate din proba de dublu încă din primul tur. În tie-break au cedat la mare luptă, cu scorul de 11-9.


UPDATE: ora 19:10 Scorul a devenit egal la seturi, după ce Halep şi Begu au cedat al doilea set cu 6-3. Se va juca tie-breakul decisiv pentru stabilirea învingătoarelor.


UPDATE: ora 18:40 Set perfect făcut de dublul Halep – Begu, câştigat cu 6-2!


UPDATE: ora 18:15: A început partida din turneul de dublu feminin de la Madrid dintre perechea Simona Halep-Irina Begu şi Melichar-Peschke.

VEZI VIDEO MECIUL ONLINE:


Irina Begu, locul 36 WTA, o va întâlni în runda a doua la turneul patronat de Ion Ţiriac pe Maria Şarapova, cea care a trecut în turul întâi în minimul de seturi de Mihaela Buzărnescu. Cele două sportive sunt programate să dispute partida din turul secund pe arena Manolo Santana în jurul orei 15:00, ora României, după meciul dintre Pouille şi Paire.

Tot luni va juca la dublu şi Mihaela Buzărnescu, alături de Alize Cornet din Franţa, cele două evoluând de la ora 15 pe terenul numărul 6, în compania echipei Klepac/Martinez Sanchez. Mihaela, care a atins un nou maxim al carierei în clasament, a fost eliminată în proba de simplu de Maria Şarapova.

Irina Begu, două meciuri foarte dificile în aceeaşi zi la Madrid

Echipa formată din Irina Begu şi Simona Halep va juca tot pe terenul numărul 6, în ultima partidă a zilei, în compania cuplului Melichar/Peschke, partida urmând să înceapă în jurul orei 19. Echipa rivală tocmai a câştigat finala WTA de la Praga, acolo unde în echipa învinsă a fost şi românca Mihaela Buzărnescu. Simona Halep şi Irina Begu au câştigat partidele lor din turul inaugural de la Madrid, prima trecând de Ekaterina Makarova, iar a doua de Jelena Ostapenko, favorita 5 în capitala Spaniei.