Irina Begu, eliminată în sferturi la Hobart, după un meci nebun cu 12 break-uri

Gabriel Esanu   
in Tenis
10/01/2019, 13:28
Irina Begu, eliminată în sferturi la Hobart, după un meci nebun cu 12 break-uri

Irina Begu, eliminată în sferturi la Hobart, după ce a cedat partida în faţa Annei Karolina Schmiedlova, din Slovacia, scor 5-7, 5-7. A fost un duel în care s-au comis foarte multe erori, de ambele părţi, şi în care serviciul nu s-a dovedit a fi o armă redutabilă. Nu mai puţin de jumătate din game-urile disputate, 12 din 24, s-au încheiat cu break. Din păcate, Irina Begu a făcut doar cinci şi şi-a pierdut serviciul de şapte ori.

Irina Begu a fost cea care a reuşit primul break, în game-ul trei al partidei. Au fost apoi alte patru game-uri câştigate contra serviciului, câte două de fiecare. La 4-3 pentru Begu, Adrian Marcu a intrat pe teren pentru o şedinţă de on-court coaching. Şi părea să dea roade, deoarece românca şi-a făcut serviciul şi a condus 5-3. Doar că a pierdut apoi patru game-uri la rând şi, implicit, a cedat setul unu la cinci.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Irina Begu, eliminată în sferturi la Hobart. A servit pentru set în ambele manşe!

Setul doi a fost început cu Irina Begu decisă să ducă meciul în decisiv. A avut 4-1, dar lucrurile s-au complicat enorm din acel moment. Extrem de tensionată, românca a început să cedeze teren. A pierdut un prim break, dar apoi părea să îşi revină. A condus 5-3 şi în setul secund, dar tot degeaba. Schhmiedlova a reuşit o nouă serie de patru game-uri consecutive şi şi-a asigurat calificarea în semifinale la Hobart.

Sofia Kenin – Alize Cornet şi Belinda Bencic – Anna Karolina Schmiedlova sunt meciurile din semifinalele turneului de la Hobart. În urma prestaţiilor de la acest turneu, Irina Begu va urca şase poziţii în clasamentul WTA, până pe locul 70. În primul tur la Australian Open, Irina Begu o va înfrunta pe Andrea Petkovic. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×