Sport

Irina Begu – Karolina Muchova 3-6, 2-6, în turul 3 la Roland Garros. Cehoaica obține primul succes în fața româncei. Video

Irina Begu a avut o prestație modestă și a pierdut pentru prima dată în carieră în fața Karolinei Muchova, scor 3-6, 2-6.
02.06.2023 | 23:12
Irina Begu  Karolina Muchova 36 26 in turul 3 la Roland Garros Cehoaica obtine primul succes in fata romancei Video
Irina Begu - Karolina Muchova 3-6, 2-6, în turul 3 la Roland Garros. Cehoaica obține primul succes în fața româncei. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
02-06-2023
18:29

Irina Begu - Karolina Muchova 3-6, 2-6

Vezi video cele mai importante faze AICI!

2-6 – Game, set, match! Muchova câștigă în două seturi, după un meci care a durat 1 oră și 34 de minute, și va juca în runda următoare contra lui Avanesyan.

2-5 – Muchova face un meci excelent, îi ia din nou serviciul Irinei, iar acum va servi pentru câștigarea meciului!

2-4 – Rază de optimism pentru Begu, care izbutește să facă primul ei break în această confruntare.

1-4 – Dublu break pentru Karolina Muchova, care se apropie încet, dar sigur de victorie.

1-3 – Românca are ghinion, mingea îi sare în față la ultimul punct și Muchova se desprinde pe tabela de marcaj.

1-2 – Irina Begu e pasivă și e prima care își cedează serviciul și în setul 2. Break Muchova!

1-0 – Begu începe cu greu actul secund, Karolina Muchova e aproape să îi fure din nou serviciul, dar românca se redresează pe parcurs.

Irina Begu va încerca să restabilească egalitatea în setul al doilea, care va începe cu ea la serviciu.

3-6 – Primul set s-a rupt după ce Muchova a făcut primul și singurul break de până acum, iar cehoaica a câștigat setul 1.

3-5 – Inevitabilul se produce și Karolina Muchova face primul break al meciului, iar acum va servi pentru câștigarea primului set.

3-4 – Nicio minge de break până în acest moment al meciului. Cele două sportive iau o scurtă pauză pentru ca mingile să fie schimbate.

2-2 – Nicio problemă pe serviciul Irinei, care păstrează echilibrul în acest prim set.

1-2 – Cele două sportive merg deocamdată fără greșeală pe serviciul propriu.

1-1 – Begu își imită adversara și egalează pe propriul serviciu.

0-1 – Muchova începe bine setul 1 și își câștigă serviciul.

A început meciul dintre Irina Begu și Karolina Muchova din turul 3 de la Roland Garros! Cehoaica e la serviciu!

Meciul Irina Begu – Karolina Muchova are loc vineri, 2 iunie, cu începere aproximativ în jurul orei 20:00 sau mai târziu de această oră, în cadrul turului 3 al concursului feminin al turneului de Grand Slam pe zgură de la Roland Garros. Irina a trecut până acum, în primele două tururi, de Anna Bondar din Ungaria şi veterana Sara Errani din Italia în timp ce adversara ei a avut un adversar foarte greu în primul meci, grecoaica Maria Sakkari, pe care a învins-o cu 2-0, repetând apoi scorul în turul 2 cu argentinianca Nadia Podoroska, un adversar mult mai facil.

Unde se joacă meciul Irina Begu – Karolina Muchova

Întâlnirea Irina Begu – Karolina Muchova se dispuă vineri, 2 iunie, în jurul orei 20:00 sau după această oră, pe ce de-al treilea teren principal al Openului francez de la Roland Garros, arena Simone Mathieu, nume dat în memoria unei eroine a luptei de rezistenţă împotriva ocupaţiei germane din timpul celui de-al doilea război mondial.

ADVERTISEMENT

Este o arenă cu câteva mii de locuri, iar jocul Irinei este cel care încheie sesiunea de pe acest teren, fiind al patrulea din programul care mai cuprinde confruntările Khachanov – Kokkinakis, Blinkova – Svitolina și Musetti – Norrie, toate cu potenţial ridicat de a se juca mai mult de două seturi la feminin şi trei la masculin.

Cine transmite la TV partida Irina Begu – Karolina Muchova

Partida Irina Begu – Karolina Muchova se joacă vineri, 2 iunie, de la ora aproximativă 20:00 sau posibil după această oră, în turul 3 al turneului de Grand Slam de la Roland Garros şi va putea fi urmărită în direct şi exclusivitate numai pe canalul Eurosport. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vineri, 2 iunie, la Paris va fi  o vreme ideală pentru tenis, cu cerul senin toată ziua, fără pericol de precipitaţii. Temperatura maximă, la ora amiezii, va ajunge până la 22 de grade, deci nu va fi teribil de cald şi foarte important este că şi vântul nu va bate cu putere iar umiditatea din atmosferă se va menţine în cote aproape perfecte, undeva la 45 la sută.

Cine este Karolina Muchova, adversara Irinei Begu din turul 3 la Roland Garros

Karolina Muchova, adversara Irinei Begu, este fiica unui fost fotbalist, Jozef Mucha şi de altfel are un frate, care a continuat tradiţia fotbalistică. Crescând într-un mediu sportiv era firesc să alaegă o disciplină spre care să se îndrepte şi la vârsta de 7 ani a făcut pentru prima dată cunoştinţă cu un teren de tenis, aflat în apropierea casei. S-a decis totuşi mai târziu, adică pe la 12-13 ani să facă tenis de performanţă, pentru că e bună perioadă de timp a fost atrasă şi de handbal.

ADVERTISEMENT

În cariera ei profesionistă, presărată şi cu destule momente neplăcute, cauzate de accidentări, a obţinut un singur titlu WTA, în Coreea de Sud şi a ajuns până în faza sferturilor de finală de două ori la Wimbledon şi în semiifnală la Australian Open. A fost în 2019 în top 30, Muchova având un stil de joc agresiv, bazat pe ideea loviturii decisive cât mai repede, de unde şi faptul că a avut multe erori neforţate pe meci.

Cote la pariuri la jocul Irina Begui – Karolina Muchova

Pentru casele de pariuri jucătoarea cehă este cea care pleacă din pole-position la acest meci, probabil foarte mult înclinând în favoarea ei acel succes din primul tur la o jucătoare foarte bună cum este Maria Sakkari. Muchova are cotă 1,65 la victorie iar Irina a primit cota de 2,30. Un set luat de Muchova înseamnă 1,28 iar un set al româncei ajunge la 1,65.

ADVERTISEMENT

Curios este că bookmakerii o văd pe Muchova cu prima şansă dar scurtul istoric al meciurilot directe ne arată exact opusul. Muchova a pierdut ambele jocuri disputate în compania lui Begu. A fost prima dată în 2019 în 32-imi la Roland Garros, când Irina a întors de la 0-1 şi a doua oară în aprilie în acst an la Madrid, un 2-0 scurt al Irinei. În plus Begu e locul 27 în lume şi cap de serie la Roland Garros iar Muchova e locul 42.

ADVERTISEMENT