Sporturi

Irina Begu, la un pas de o accidentare horror în timpul partidei cu Parmentier. Foto

21.04.2019 | 19:48
Irina Begu la un pas de o accidentare horror in timpul partidei cu Parmentier Foto

Probleme serioase pentru Irina Begu. Românca a fost la un pas de o accidentare horror în timpul partidei cu Pauline Parmentier. La 1-1 la seturi și 5-2 în decisiv pentru franțuzoaică, Begu a călcat greșit. A avut nevoie de intervenția medicilor și a primit minute bune îngrijiri. Glezna dreaptă i-a fost bandajată, în timp ce pe chipul lui Begu se citea resemnarea. A revenit pe teren, dar nu a mai pus niciodată în pericol victoria franțuzoaicei.


UPDATE / Irina Begu urmărește meciul de dublu din tribune. Între timp, piciorul i-a fost bandajat


Irina Begu, la un pas de o accidentare horror în timpul partidei cu Parmentier

Parmentier a câștigat meciul și întâlnirea România – Franța din semifinalele FED Cup are nevoie de decisiv. Cele două puncte ale României au fost aduse de Simona Halep. A doua jucătoare de tenis a lumii a învins-o pe Caroline Garcia în 3 seturi. „Fiecare punct a fost important, dar faptul că nu am renunțat după ce am fost condusă cu 0-4 în primul set, m-a ajutat să îmi regăsesc încrederea în mine. Ea a jucat foarte bine la început, dar apoi m-am redresat.

Irina Begu, la un pas de o accidentare horror în timpul partidei cu Parmentier Begu
Irina Begu primește îngrijiri medicale pe marginea terenului

Pe finalul primului set nu m-a ajutat prea mult serviciul. M-am lovit la șold destul de tare, nu-mi aduc aminte cum am căzut însă. Mentalul a făcut diferența, dar și atmosfera. Am avut multă susținere. M-a ajutat mult, nu am cedat niciun punct. Căpitanul decide dacă voi juca sau nu la dublu. Nu am apucat încă să vorbesc cu el. Pot să vă spun doar că am durere la șold. Mă doare din setul 2, de la 3-0, dar am continuat să joc fără să mă gândesc.

Știam că o să mă doară și mai tare când termin. Vedem ce se întâmplă. Sper totuși să câștige Irina, să nu mai fie nevoie de un meci de dublu”, a spus Simona Halep la conferința de presă.