Sporturi

Irina Begu, fără şanse cu Petra Kvitova! Românca, eliminată în turul 2 la Australian Open 2019

16.01.2019 | 09:26
Irina Begu fara sanse cu Petra Kvitova Romanca eliminata in turul 2 la Australian Open 2019

UPDATE, ora 10:45 / Irina Begu a fost eliminată în turul doi la Australian Open, după ce a cedat partida cu Petra Kvitova, scor 1-6, 3-6. A fost o victorie clară pentru jucătoarea din Cehia. Vezi toate detaliile meciului LIVE si toate rezultatele zilei de la Australian Open accesand aplicatia de mai jos.


Meciul Irina Begu – Petra Kvitova are loc miercuri, 16 ianuarie, cu începere de la ora 08:00 sau cel puțin în jurul acestei ore, în cadrul turului doi al tablolui feminin de la Australian Open. Este ceea ce se anunță o misiune imposibilă pentru jucătoarea noastră, ținând cont și de faptul că Petra Kvitova este una dintre marile favorite la câștigarea trofeului, o jucătoare foarte puternică și experimentată. 


Setul unu se termină în doar 30 de minute, cu 6-1 în favoarea Petrei Kvitova.


Start de meci!


Acest lucru este demonstrat și de cotele acordate de casele de pariuri, cote care indică faptul că jucătoarea din Cehia este mare favorită. Doar 1,11 a primit Kvitova la victorie, spre deosebire de cota de-a dreptul uriașă pentru acest sport pe care o are Irina Begu, cota 7,00. Ar fi cu adevărat o mare surpriză ca românca să meargă mai departe consideră bookmakerii, însă în sportul alb astfel de surprize s-au mai întâlnit și nu o dată, ceea ce ne face să sperăm, în pofida faptului că nimeni nu îi acordă șanse Irinei.

Irina Begu – Petra Kvitova Live Stream Online la TV Eurosport

Partida Irina Begu – Petra Kvitova se dispută miercuri, 16 ianuarie, de la ora 08:00, în cel de-al doilea tur al turneului feminin de la Australian Open. Meciul va putea fi vizionat pe micile ecrane în România în exclusivitate pe canalele Eurosport 1 sau Eurosport 2, dar puteți totodată accesa siteul FANATIK.RO, pentru a-l putea urmări în format LIVE VIDEO. 

Irina Begu ocupă la acest moment locul 70 în lume, în timp ce adversara sa se află pe poziția a șasea și vine după un turneu pregătitor cu rezultate foarte bune la Sydney, pe care l-a câștigat, după ce a trecut pe rând, ca nume importante, de Angelique Kerber, bielorusa Sasnovich și în finală de australianca Barty. Begu s-a oprit în sferturi, la Hobart, eliminată de slovaca Schmiedlova.

Begu a profitat de problema de sănătate a Andreei Petkovic

În primul tur Kvitova a făcut instrucție în două seturi cu slovaca Magdalena Rybarikova, în timp ce Irina Begu a mers mai departe mai mult pentru neșansa germanei Andrea Petkovic, care a câștigat primul set, dar a acuzat probleme medicale în al doilea, când românca era în avantaj și a fost nevoită să abandoneze, oferindu-i astfel șansa lui Begu de a da piept cu Kvitova.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit până acum de trei ori și de fiecare dată s-a impus Petra Kvitova. În 2015 au jucat la Madrid, scor 2-0 pentru cehoaică și apoi la Roland Garros, în 16-imi și din nou a fost 2-0. Abia anul trecut, la Sankt Petersburg, cehoaica s-a impus cu 2-1, Begu reușind să obțină astfel primul și singurul set de până acum în confruntările directe.

Ce spune Petra Kvitova despre acest meci

“Am jucat cu Begu de câteva ori, ultima dată în Rusia, la Sankt Petersburg. A fost un meci de trei seturi. Este o jucătoare foarte solidă, una care nu face cadouri. Cred că trebuie să joc puțin mai bine. Nu cred că mă poate surprinde, dar și reciproca este valabilă” – a declarat Petra Kvitova, după ce și-a aflat adversara din al doilea tur de la Australian Open.

Irina Begu – Petra Kvitova. Scorul din întâlnirile directe este 3-0 pentru cehoaică. Begu a luat un singur set, la Sankt Petersburg

Cehoaica a avut un moment de mare cumpănă în decembrie 2016, atât pentru viața, cât și pentru cariera ei. Fosta dublă câștigăoare de la Wimbledon a fost atacată în propria locuință de un infractor, care a rănit-o serios la mână cu un cuțit, în timp ce sportiva încerca să se apere. Kvitova a lipsit din acest motiv mai bine de șase luni de pe teren și revenirea s-a făcut lent, dar acum ea este complet refăcută și pare a se apropia de forma pe care o avea în perioada de glorie.

Tags: