Sporturi

Irina Begu, principala favorită la turneul de la Tashkent, a fost eliminată în primul tur

25.09.2018 | 12:44
Irina Begu, principala favorită la turneul de la Tashkent, a fost eliminată în primul tur

Irina Begu a fost eliminată la Tashkent încă din primul tur. Irina Begu, principala favorită de la Tashkent, turneu organizat în Uzbekistan, care face parte din categoria Internaţional, a părăsit competiţia încă din turul inaugural, deşi pleca din pole-position în meciul său contra ucrainiencei în vârstă de 24 de ani, Kateryna Kozlova, locul 119 WTA.

Partida din turul inaugural a durat o oră şi 18 minute de joc şi s-a încheiat cu victoria ocupantei locului 119 WTA, scor 6-3, 6-2. Kozlova a reuşit doi aşi, în timp ce Irina a lovit unul singur. La toate capitolele, Irina Begu a fost surclasată de adversara ei de azi. Reprezentanta noastră nu a reuşit nici la retur să obţină rezultate mai bune. Urmăorul turneu la care Irina va evolua este Tianjin, care se desfăşoară în perioada 8-14 octombrie.

Irina Begu a pierdut încă din turul inaugural la Tashkent

În continuare, Kateryna Kozlova o va întâlni în turul secund la Tashkent pe franţuzoaica Fiona Ferro, locul 114 WTA, care a reuşit în primul tur să treacă de croata Jana Fett, locul 167 WTA, scor, 1-6, 7-6, 6-1. Săptămâna trecută, Irina Begu reuşea una dintre cele mai valoroase victorii ale carierei, în faţa polonezei Agnieszka Radwanska, în cadrul turneului de la Seul, Coreea de Sud, scor 6-4, 6-3, după aproape două ore de joc.

De cuând, Irina Begu a luat o hotărâre drastică în ceea ce priveşte echipa ei. Irina Begu, locul 53 WTA, a anunţat recent pe contul său oficial de Facebook încheierea colaborării cu antrenorii, Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat, cei care i-au fost aproape în ultimii cinci ani. Sportiva noastră nu s-a mai regăsit în ultimele partide şi a acumulat înfrângeri inexplicabile la adversare cu mult mai slab clasate decât ea. Cel mai surprinzător rezultat din ultima vreme a fost înfrângerea din primul tur de la Bucureşti, în faţa sportivei din Tunisia, Ons Jabeur, scor 2-6, 1-6. Irina era campioana en-titre la turneul organizat la Arenele BNR din Capitală.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri