Irina Begu, reacție furioasă în meciul cu Jabeur: “Mor de nervi!”

Gabriel Esanu   
în Sport
17/07/2018, 21:01
Irina Begu, reacție furioasă în meciul cu Jabeur: “Mor de nervi!”
Irina Begu și Andreea Mitu s-au calificat în finala BRD Bucharest Open după ce au câștigat semifinala sută la sută românească

Irina Begu, reacție furioasă în timpul partidei pierdute cu Ons Jabeur, în turul 1 al BRD Open București. La capătul unui joc la care a comis numeroase greșeli neforțate, campioana ediției precedente s-a văzut eliminată din lupta pentru un nou titlu. Și nu oricum, ci după un rezultat categoric în favoarea jucătoarei din Tunisia, 6-2, 6-1.

Aflată într-o formă extrem de modestă, după ce a fost eliminată în primul tur și la Wimbledon 2018, de o jucătoare neexperimentată, Katie Swan, Irina Begu spera că turneul de la București o va ajuta să revină pe calea pe care își dorește. Nu a fost nici pe departe așa. Irina nici nu a reușit să fie vreo clipă intrată în meci, în special din cauza numeroaselor ieșiri nervoase.

Irina Begu, reacție furioasă
Ons Jabeur a fost jucătoarea mai bună în confruntarea cu Irina Begu.

Irina Begu, reacție furioasă în turul 1 la BRD București Open. Sub privirile Simonei Halep

Sub privirile Simonei Halep, alături de care a făcut pereche în mai multe turnee de dublu, dar și ale președintelui FRT, George Cosac, Irina Begu a avut o reacție de nervi la capătul unui punct pierdut. Românca a lovit puternic cu racheta de zgură și apoi a strigat cu furie “mor de nervi”. Jocul nu a mers mai bine după acest moment care se dorea a fi de eliberare a încărcăturii negative.

Irina Begu rămâne, totuși, în grafic pentru un titlu la BRD București Open, în proba de dublu, alături de Andreea Mitu. Cele două au câștigat ieri, în runda inaugurală, și vor juca în sferturile de finală împotriva perechii Lidziya Marazova / Arantxa Rus.

Închide ×