Sporturi

Irina Begu şi Andreea Mitu s-au calificat în semifinalele BRD Bucharest Open 2018

19.07.2018 | 20:43
Irina Begu si Andreea Mitu sau calificat in semifinalele BRD Bucharest Open 2018
ADVERTISEMENT

Irina Begu şi Andreea Mitu s-au calificat în semifinalele BRD Bucharest Open 2018. Perechea Irina Begu/Andreea Mitu, s-a calificat, joi, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open.

Irina Begu şi Andreea Mitu s-au calificat în semifinalele BRD Bucharest Open 2018. Irina Begu şi Andreea Mitu au trecut în sferturile de finală de favoritele numărul 4 ale probei de dublu, Lidziya Marozava (Belarus) şi Arantxa Rus (Olanda), cu scorul de 7-5, 6-2, la finalul unui meci care a durat o oră şi 16 minute şi care a fost întrerupt din cauza ploii.

ADVERTISEMENT

Jucătoarele Irina Begu şi Andreea Mitu, beneficiarele unui wild card, au trecut până acum de Jani/Skamlova şi de Marozava/Rus. În startul partidei, Begu şi Mitu au fost conduse cu 3-0 şi 4-2, dar cu toate acestea au reuşit să se impună cu 7-5 în primul set întrerupt din cauza ploii. După peste 2 ore în care nu s-a jucat, sportivele noastre au revenit pe teren la fel de în formă ca la finalul primului set. Ele s-au distanţat de favoritele numărul 4 ale probei de dublu la 2-0, 3-1, 5-1 şi în 30 de minute au închis setul la 6-2 şi totodată meciul.

Irina Begu şi Andreea Mitu s-au calificat în semifinalele BRD Bucharest Open 2018

În penultimul act, cele două românce vor întâlni echipa care se va impune în meciul Cristian/Ruse – Adamczak/Moore. Prin calificarea în semifinalele turneului BRD Bucharest Open, jucătoarele române şi-au asigurat suma de 3.435 de dolari şi 110 puncte WTA. De asemenea, şi Mihaela Buzărnescu împreună cu Raluca Olaru au acces în semifinalele probei de dublu de la BRD Bucharest Open 2018.

ADVERTISEMENT