Sporturi

Irina Begu și Monica Niculescu vizează Jocurile Olimpice de la Tokyo! Ce plan au româncele

07.07.2019 | 19:00
Irina Begu si Monica Niculescu vizeaza Jocurile Olimpice de la Tokyo Ce plan au romancele

Jucătoarele de tenis Irina Begu și Monica Niculescu vizează participarea în proba de dublu feminin de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. Fetele noastre sunt calificate în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, iar după succesul din turul doi FANATIK le-a abordat la Londra și de aici a ieșit un material excepțional în care cele două au vorbit despre momentele trăite pe iarbă.

Irina Begu și Monica Niculescu vizează Jocurile Olimpice de la Tokyo: ”Acesta e planul pe termen lung”

”Încercăm să jucăm cât mai multe turnee împreună și să prindem loc de dublu la Jocurile Olimpice. Noi două ne-am simțit mereu bine împreună în teren și în afara lui, iar planul pe termen lung este să ajungem la Jocurile Olimpice. Pe cât posibil vom încerca să jucăm cât mai mult împreună”, a declarat Irina Begu pentru FANATIK despre posibilitatea de a juca alături de Monica Niculescu în proba de dublu de la Jocurile Olimpice din 2020.

Irina Begu și Monica Niculescu s-au calificat în optimile de finală ale probei de dublu feminin de la Wimbledon. Româncele, favorite 15, s-au impus în turul doi cu scorul de 6-3, 3-6, 6-0, după o oră și 29 de minute, în fața perechii Xinyun Han/Oksana Kalashnikova (China/Georgia), iar în optimi de finală vor da piept cu perechea Su-Wei Hasieh/Barbora Strycova (Taiwan/Cehia), cap de serie numărul 3.

Irina Begu și Monica Niculescu în timpul meciului din turul 2 de la Wimbledon 2019

Simona Halep vrea să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice

Cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, a declarat într-un interviu pentru FANATIK la finalul meciului din primul tur de la Wimbledon 2019, cu bielorusa Aliaksandra Sasnovich, că își dorește să fie portdrapel al României la Jocurile Olimpice de anul viitor, care se vor desfășura la Tokyo. Horia Tecău a vorbit pentru FANATIK pe această temă și a spus că Halep este cea mai îndreptăţită să aibă acest rol.

De altfel, Horia Tecău și Simona Halep ar putea reprezenta Români în proba de dublu mixt la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. În interviul acordat FANATIK după calificarea în optimile de finală ale probei de dublu masculin de la Wimbledon 2019, Tecău a dezvăluit că a stat de vorbă cu fostul lider al tenisului feminin despre această posibilitate și nu exclude să joace împreună și la US Open.