Sporturi

Irina Begu – Yulia Putintseva, Live Video WTA Madrid 2019. Românca a fost eliminată în primul tur

04.05.2019 | 19:09
Irina Begu  Yulia Putintseva Live Video WTA Madrid 2019 Romanca a fost eliminata in primul tur

Irina Begu – Yulia Putintseva, Live Video WTA Madrid 2019. Irina Begu, ocupanta locului 96 în clasamentul WTA, va evolua în această după-amiază pentru pentru un loc în turul al doilea al turneului de la Mutua Madrid Open, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Competiţia din Capitala Spaniei se desfăşoară în perioada 4-11 mai.


FINAL /  Irina Begu – Yulia Putintseva 4-6, 3-6


Irina Begu – Yulia Putintseva Live Stream Online pe Digi Sport

Partida dintre Irina Camelia Begu şi Yulia Putintseva este programata la Madrid în această după amiază, al patrulea meci de pe Stadium 3, al treilea cel mai mare din complexul de la Caja Magica, şi va lua startul în jurul orei 17, ora României. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport. Aceasta este prima partidă de la editia în desfasurare în care o jucătoare din România evoluează pe tabloul principal.

Irina Camelia Begu şi Yulia Putintseva s-au mai întâlnit până în prezent o dată, chiar anul trecut, în cadrul turneului de la Moscova, Kremlin Cup. Atunci, jucătoarea din Kazahstan s-a impus în mod clar pe hardul indoor, scor 6-2, 6-0, în primul tur al competiţiei. Ceamai bună clasare a Yuliei a fost locul 27, atins în 2017. În prezent, jucătoarea din Kazahstan ocupa locul 41 WTA. Putintseva a disputat anul acesta un singur meci pe zgură, la Rabat, în primul tur, însă a fost eliminată de Tamara Zidansek, scor 6-3, 4-6, 3-6.

Irina Begu – Yulia Putintseva, Live Video WTA Madrid 2019

Meciurile de la WTA Madrid 2019 se vad în format Live Video pe FANATIK.RO

De partea cealaltă, Irina Begu, aflată pe tabloul principal graţie unui wild card din partea organizatorilor, a jucat şi ea la rându-i un singur meci pe zgură anul acesta, în Fed Cup, la Rouen, contra franţuzoaicei Pauline Parmentier. Din nefericere, românca în vârstă de 28 de ani a fost învinsă, acuzând probleme la gleznă. Aşadar, rămâne de văzut dacă Irina s-a recuperat şi poate evolua la nivelul optim pentru a obţine victoria şi calificarea în turul doi. Anul trecut, Irina a fost eliminată în turul al doilea de către Maria Şarapova, asta după ce trecuse în primul tur de Jelena Ostapenko.

Câştigatoarea acestei partide se va confrunta în turul secund cu învingatoarea duelului dintre Pauline Parmentier (Franţa/69 WTA) şi Elina Svitolina (Ucraina/6 WTA). Irina Begu era înscrisă iniţial în calificările turneului din Capitala Spaniei, însă a fost anunţată ulerior că a primit o invitaţie din partea organizatorilor pe tabloul principal, acolo unde România mai are trei reprezentante, pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu şi Sorana Cîrstea, tot beneficiara unui wild card.