Life

Irina Columbeanu a împlinit 14 ani. Monica Gabor, decizie radicală. Ce i-a interzis să facă

18.01.2021 | 15:47
Irina Columbeanu a implinit 14 ani Monica Gabor decizie radicala Ce ia interzis sa faca
ADVERTISEMENT

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, Irinuca, a împlinit 14 ani, însă mama ei i-a interzis anumite lucruri, chiar dacă a mai crescut. Irina Columbeanu a venit pe lume în 2007, pe când părinții ei formau unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz. 

Nașterea Irinucăi a fost extrem de mediatizată și părinții ei aveau propriul reality show la vremea respectivă, în care era prezentat fiecare aspect din viața lor de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Cu toate că fiica ei este deja o adolescentă în toată regula, Monica Columbeanu își dorește să o țină departe de rețelele sociale, lucru care se vede pe pagina Irinucăi, inactivă de aproape doi ani.

Irina Columbeanu a împlinit 14 ani. Monica Gabor, decizie radicală. Ce i-a interzis să facă

Se împlinește un deceniu de când Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat oficial, însă pe cei doi îi leagă Irinuca, fiica lor care a împlinit astăzi frumoasa vârstî de 14 ani, relatează spynews.ro. Tânăra trăiește alături de mama ei în California încă din 2019, dar petrece timp cu tatăl ei atunci când vine în România.

ADVERTISEMENT

Inițial, Irinuca se afla în custodia tatălui, însă problemele financiare l-au făcut să ia o decizie radicală, și anume să-i încredințeze fata fostei soții. Deși nu i-a fost ușor, afaceristul știe că a luat cea mai bună decizie și își dorește un trai cât mai bun pentru fiica lui.

Fiica fostei doamne Columbeanu obișnuia să fie extrem de activă pe rețelele sociale, însă nu a mai postat nimic de aproape doi ani. Pe canalul ei de YouTube nu a mai fost postat niciun vlog din 2019, semn că Monica Gabor i-a impus adolescentei să-și mențină imaginea „curată”.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă ipostază în care a putut fi văzută Irinuca este fotografia de familie postată de mama ei, cu ocazia Crăciunului, alături de miliardarul chinez Mr. Pink, partenerul ei, și de băiatul lui.

Monica Gabor, Crăciun cu Mr. Pink și copiii
Monica Gabor, Crăciun cu Mr. Pink și copiii. Sursa foto: Instagram

Irinuca a moștenit trăsăturile ambilor părinți și cu greu se deosebește de mama ei în fotografiile pe care le-au făcut împreună, fiind ca două surori.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor are un trecut controversat în spate, însă încearcă să se detașeze de întâmplările care i-au marcat viața și să fie alături de fiica ei, pe care o iubește enorm. Fostul model și-a refăcut viața la câțiva ani după divorțul de Irinel Columbeanu, iar acum lucrurile par a se îndrepta într-o direcție bună.

Pe de altă parte, fostul milionar se confruntă cu probleme financiare serioase, acesta fiind motivul pentru care a țonut ca fiica lui să plece din România și să trăiască alături de mama peste Ocean.

ADVERTISEMENT