Life

Irina Columbeanu, apariție surprinzătoare la doar 15 ani. Detaliul observat de toată lumea la fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu

Irina Columbeanu are doar 15 ani, însă este deja o adevărată domnișoară. Aceasta a apărut în mediul online într-o ținută extrem de elegantă.
18.10.2022 | 18:43
Irina Columbeanu aparitie surprinzatoare la doar 15 ani Detaliul observat de toata lumea la fiica Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu
Irina Columbeanu, apariție surprinzătoare la doar 15 ani. Sursă foto: Instagram / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu trăiește deja de ani buni în America. După ce părinții ei, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au decis să divorțeze, micuța a stat în primă fază cu tatăl ei, iar mai apoi a decis să înceapă o nouă viață cu mama sa.

Irina Columbeanu, apariție surprinzătoare la doar 15 ani

În ultimele luni de zile, Irina Columbeanu nu a fost activă mai deloc pe rețelele de socializare. Tânăra declara la un moment dat că își rezervă timpul liber pentru alte activități.

ADVERTISEMENT

Drept dovadă, ultima postare a acesteia a adunat un val de comentarii și de aprecieri, în condițiile în care mulți se așteptau să vadă cum a evoluat fiica afaceristului din România.

În imaginea postată pe rețelele de socializare, Irina Columbeanu a ales să poarte o rochie de seară extrem de elegantă. Tânăra de doar 15 ani și-a făcut mai multe fotografii în vila din Malibu, însă un detaliu neașteptat a fost remarcat de către urmăritorii acesteia.

ADVERTISEMENT
Irina Columbeanu, la doar 15 ani, într-o ținută extrem de elegantă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Irina Columbeanu, la doar 15 ani, într-o ținută extrem de elegantă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

 

Se pare că Irina Columbeanu seamănă mai mult cu tatăl ei decât cu mama sa. ”Ce semeni cu tatăl tău”, „Ești foarte frumoasă. Sunt sigură că părinții tăi sunt extraordinari de mândri de tine”, „Drăguță foc, așa cu chipul tatălui și frumusețea mamei”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de aceasta.

Cel mai probabil Irinel Columbeanu este și el mândru de fiica sa. Acesta își dorește extrem de mult să meargă în America pentru a o putea vedea pe cea mică, însă nimic nu este singur momentan.

ADVERTISEMENT

Fostul mare afacerist povestea într-un interviu recent că încă nu a stabilit nimic cu Monica Gabor și Mr. Pink, însă cu fiica sa vorbește de destul de des.

”Ne gândim să petrecem Crăciunul împreună, ca în decembrie 2017. Deci nu o să merg acum, ci în luna decembrie. Cu Monica și Mr. Pink nu am stabilit nimic.

ADVERTISEMENT

Momentan, am vorbit doar cu Irina. O să vorbesc și cu Monica, normal că trebuie să vorbesc cu ea, a dezvăluit acesta pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT