Life

Irina Columbeanu, milionară la doar 15 ani. Fiica lui Irinel Columbeanu are conturi cu zeci de mii de euro

Irina Columbeanu este milionară la doar 15 ani. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor are conturi cu zeci de mii de euro. Din ce-și câștigă banii?
24.06.2022 | 18:55
Irina Columbeanu milionara la doar 15 ani Fiica lui Irinel Columbeanu are conturi cu zeci de mii de euro
Câți bani are în conturi fiica lui Irinel Columbeanu. Sursa foto: Instagram, Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu a reușit să devină independentă financiar la doar 15 ani. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor are conturi cu zeci de mii de euro. Banii agonisiți nu sunt doar din partea părinților, ci și din munca ei.

Irina Columbeanu, independentă financiar la doar 15 ani. Din ce-și câștigă banii

La vârsta adolescenței, Irina Columbeanu poate câștiga banii proprii. Tânăra, care locuiește alături de mama sa în SUA, se ocupă de pictură.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu realizează diferite portrete și peisaje care s-ar vinde ca pâinea caldă, scrie Libertatea. Cea mai mare sumă pe care a primit-o până acum pentru un tablou este de 3.000 de euro.

De altfel, adolescenta și-a arătat pasiunea pentru pictură încă din copilărie. Odată ajunsă la mama ei, în America, tânăra și-a dezvoltat abilitățile în domeniu.

ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu a plecat în SUA la mama ei, în urma divorțului Monicăi Gabor de Irinel Columbeanu, dar și a situației financiare precare în care a ajuns tatăl ei.

Irinel Columbeanu s-a certat cu Mr. Pink pentru fiica sa

În cadrul unui podcast, Irinel Columbeanu a mărturisit că a avut o ceartă cu Mr. Pink pentru fiica sa, dar a și dat-o de gol pe fosta lui soție că s-a căsătorit, în cele din urmă cu milionarul chinez.

ADVERTISEMENT

”A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit.

ADVERTISEMENT

El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina. Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a dezvăluit Irinel Columbeanu în podcastul lui Ameri Nasrin.

ADVERTISEMENT