Life

Irina Columbeanu nu și-a uitat tatăl. Ce cadou surpriză a primit Irinel Columbeanu din America

29.04.2021 | 14:38
Irina Columbeanu nu sia uitat tatal Ce cadou surpriza a primit Irinel Columbeanu din America
Irina Columbeanu nu și-a uitat tatăl. Ce cadou surpriză a primit Irinel Columbeanu din America. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Columbeanu nu și-a uitat tatăl pe care nu l-a mai văzut de aproape doi ani de când s-a mutat la mama sa, Monica Gabor, în Statele Unite ale Americii. Copila i-a făcut lui Irinel Columbeanu un cadou surpriză destul de recent. 

Fostul milionar în euro a luat decizia de a o trimite pe fiica sa în străinătate în clipa în care și-a dat seama că nu-i poate plăti studiile. Vedeta ține legătura cu copila destul pe des pe rețelele de socializare, iar acum i-a trimis un cadou tocmai din America.

ADVERTISEMENT

Fetița s-a gândit să-i facă o surpriză plăcută părintelui ei înainte de sărbătorile de Paște. Irina Columbeanu i-a trimis iubitului ei tată o scrisoare și un cadou frumos ambalat, semn că este în continuare cu gândul la el, deși se află la mare distanță.

Irina Columbeanu, atentă cu tatăl ei de sărbători. I-a trimis un dar

Scrisoarea este scrisă de mână și are un mesaj emoționant încă de pe plic. Copila i-a urat cunoscutului ei tată să aibă parte de sărbători frumoase. În plus, Irina Columbeanu nu a uitat să-i amintească că ține foarte mult la el în continuare.

ADVERTISEMENT

„Pentru tati, de la Irina! Te iubesc”, este mesajul care apare pe scrisoarea primită de Irinel Columbeanu de la fiica sa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irinel Adrian Columbeanu (@irineladriancolumbeanu)

Fostul om de afaceri se mândrește cu fetița sa, pe care a crescut-o singur de când a divorțat de Monica Gabor. Fostul milionar în euro vorbește tot timpul despre copila pe care nu a mai văzut-o în ultima vreme în realitate din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară.

Am constatat că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, a spus vedeta în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu ține legătura zilnic cu fiica sa, care s-a acomodat la traiul din America. Irina are deja 14 ani și se comportă ca o adevărată domnișoară, după cum se poate observa din imaginile pe care le publică în mediul virtual.

ADVERTISEMENT