Life

Irina Columbeanu, pe urmele mamei sale. Cum a revenit pe Instagram fiica Monicăi Gabor

Irina Columbeanu, fiica fostului om de afaceri Irinel Columbeanu, este din nou activă pe rețelele de socializare, după ce în ultima perioadă nu a mai postat nimic.
27.09.2021 | 11:12
Irina Columbeanu, pe urmele mamei sale. Cum a revenit pe Instagram fiica Monicăi Gabor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Adolescenta în vârstă de 14 ani a distribuit o serie de imagini demne de covorul roșu, dovada clară că începe să calce pe urmele celebrei sale mame, fotomodelul Monica Gabor.

Irina Columbeanu apare într-o rochie nude lungă, de seară, postarea reușind să adune foarte multe aprecieri și mesaje din partea celor care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

Fotografiile realizate cu o ocazie specială o arată cu zâmbetul pe buze, în ciuda faptului că tatăl său, fostul milionar în euro Irinel Columbeanu este internat cu spital cu Covid-19.

Irina Columbeanu, din nou activă în online. Cum s-a pozat fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor

Copila nu a trecut cu vederea situația neplăcută prin care trece părintele său și a lăsat la descrierea imaginilor o cruce, semn că se roagă și se gândește la Irinel Columbeanu.

ADVERTISEMENT

De o frumusețe răpitoare, fata seamănă tot mai mult cu mama sa, cu care a ajuns să locuiască în urmă cu 3 ani. De atunci Irina apare tot mai rar în mediul virtual, dar de fiecare dată atrage atenția.

Așa s-a întâmplat și acum când peste 10.300 de oameni au apăsat butonul de „like”, dovadă că fiica Monicăi Gabor este foarte plăcută.

ADVERTISEMENT

„Foarte frumoasă”, „Regina”, „Wow”, „Minunată”, „Cât de frumoasă poți fii”, „Superbă”, „Ce hot” sau „Zeiță”, sunt câteva dintre comentariile primite de Irina Columbeanu.

Irinel Columbeanu, despre plecarea fiicei sale în America

Irinel Columbeanu a vorbit în urmă cu ceva vreme despre plecarea fiicei sale în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește deja de 3 ani alături de mama sa.

ADVERTISEMENT

Fostul om de afaceri și Monica Gabor se consultă în tot ce o privește pe Irina și au o relație mult mai bună de când au luat decizia de a divorța.

„Fizic, din vara lui 2018, virtual… de-aseară. Când ne va fi dat să ne reîntâlnim, nu voi pregeta și nu voi precupeți niciun efort, oriunde va fi să fie”, a declarat fostul milionar în euro pentru ciao.ro.

Vedeta a subliniat faptul că nu banii au fost la mijlocul deciziei de a pleca Irina din România, ci faptul că trebuie să-și completeze educația într-o altă țară, să se adapteze unei noi lumi.

ADVERTISEMENT