Sport

Irina Deaconescu și Cristi Manea, părinți pentru a doua oară. Cum au dat cei doi vestea

A venit iar barza în showbiz! Cei care vor fi pentru a doua oară părinți sunt Irina Deaconescu și Cristi Manea. Fotbalistul și influencerița au dat marea veste pe internet, printr-o mini-ședință foto specială.
08.12.2021 | 11:03
Irina Deaconescu si Cristi Manea parinti pentru a doua oara Cum au dat cei doi vestea
Irina Deaconescu îl face tată a doua oară pe Cristi Mana. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Moș Nicolae” a trecut pe la familia Manea-Deaconescu cu un dar pe viață, pe care acum cei doi îndrăgostiți l-au împărtășit cu toată lumea.

Irina Deaconescu este însărcinată pentru a doua oară

Pe Instagram, acolo unde șatena își ține admiratorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa, profesional și personal, acum au apărut câteva fotografii care au luat pe toată lumea prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Acum, conform imaginilor ajunse virale, Cristi Manea și Irina Deaconescu vor petrece sărbătorile în patru, chiar dacă cel de-al doilea bebeluș este încă în burtica mamei.

”2+1=4 🤷🏻‍♀️🤰🏻nici anul acesta nu ne înțelegem cu matematica”, a scris Irina Deaconescu pe Instagram, în dreptul fotografiilor de familie, în care apare cu burtica de graviduță la vedere.

ADVERTISEMENT

Deși Irina nu a oferit mai multe detalii despre sarcina sa, burtica de graviduță este vizibilă, semn că partenera sportivului a trecut de primul trimestru de sarcină, s-a asigurat că totul decurge așa cum trebuie și abia apoi a făcut totul public.

Irina Deaconescu, Cristi Manea și fiica lor
Irina Deaconescu este însărcinată. Sursă foto: Instagram

Vedetele s-au bucurat pentru viitorii părinți

Veste pe care cei din mediul online au primit-o cu brațele deschise. Nu puține au fost vedetele care i-au felicitat pe cei doi părinți. Vlăduța Lupău, Alina Ceușan, Nicole Cherry, proaspăta mămică a showbiz-ului, sau Adelina Pestrițu sunt doar câteva dintre personajele mondene care s-au bucurat pentru sarcina Irinei: ”Felicitări!”, ”Doamne ajută-vă!”.

ADVERTISEMENT

Nici soțul Vlăduței Lupău nu a trecut cu vederea bucuria pe care o trăiește acum colegul său de breaslă. Adi Rus a avut o reacție de pomină, din care internauții au dedus că și el își dorește un copil: ”Dacă tot faceți încă un bebeluș, nu mi-o dați mie pe Victoria?”, a fost comentariul lăsat de fotbalist în dreptul imaginilor publicate de Irina Deaconescu.

În toamna anului trecut, Irina și Cristi deveneau pentru prima dată părinți. În luna octombrie a anului 2020, vloggerița aducea pe lume primul copil al cuplului, pe Victoria, iar acum micuța așteaptă să își cunoască fratele sau sora. Spunem asta pentru că olteanca nu a făcut încă public sexul viitorul bebelușului.

ADVERTISEMENT

”Ne-am cunoscut din pură întâmplare”

Irina și Cristi s-au cunoscut la mare, din întâmplare, spune ea, iar de atunci nimic nu i-a mai despărțit. Iubirea, asemănările, dar și deosebirile pe care le găsesc unul la celălalt i-au făcut să se vrea pentru totdeauna, lucru care până acum le-a ieșit cu brio.

”Ne-am cunoscut din pură întâmplare. Am gravitat, eu spre el, el spre mine, de parcă ne vedeam în oglindă pentru prima dată. De atunci e tot ce mi-am dorit vreodată, dragostea perfectă, intactă. Doar el știe cum să mă iubească, să mă tempereze, să mă potolească, iar eu îi arăt viața fără frână și că totul e posibil împreună. Ne-am cunoscut accidental, dar știm că nimic nu e întâmplător”,  povestea Irina Deaconescu pe Instagram.

ADVERTISEMENT