Life

Irina Deaconescu și-a întrerupt vacanța în Turcia pentru a merge la vot: „Am fost prima persoană la secția din Antalya”

Aflată în vacanță în Turcia, Irina Deaconescu, soția lui Cristian Manea, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a ajunge la secția de votare.
09.06.2024 | 13:19
Irina Deaconescu sia intrerupt vacanta in Turcia pentru a merge la vot Am fost prima persoana la sectia din Antalya
Mesajul transmis de Irina Deaconescu în ziua alegerilor. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Deaconescu, soția fotbalistului Cristian Manea, și-a pus vacanța pe pauză pentru a merge la vot în 2024. Influencerița nu a vrut sub nicio formă să renunțe la dreptul său, chiar dacă asta a venit la pachet cu un drum de două ore.

Irina Deaconescu a mers la vot, chiar dacă se află în vacanță în Turcia

Irina Deaconescu este una dintre cele mai iubite influencerițe din România. Încă de acum șase ani, atunci când a publicat primul vlog pe Youtube, a câștigat inimile publicului, care o urmărește cu interes.

ADVERTISEMENT

A devenit rapid un exemplu pentru tinerele de pretutindeni, mai ales după ce și-a întemeiat o familie împreună cu fotbalistul Cristian Manea. Cei doi s-au căsătorit în vara anului trecut și au împreună două fetițe, pe Victoria și pe Venus.

Și vrea să profite din plin de faptul că are o comunitate numeroasă. Urmărită de 1,1 milioane de persoane pe Instagram, pe canalul său personal de difuzare, vedeta a vorbit despre importanța votului.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă duminică, 9 iunie 1014, atunci când în România au loc alegerile locale și europarlamentare, Irina Deaconescu se află în vacanță în Turcia, a pus totul pe pauză și s-a organizat pentru a ajunge la cea mai apropiată secție de votare.

„Astăzi este zi de vot. Dacă ești în România, votezi primari și europarlamentari. Dacă ești în străinătate, doar europarlamentari. Eu am organizat transport de la hotel și străbat un drum de 1h dus – 1h întors. Dar asta nu mă oprește. Este dreptul meu. Este dreptul tău”, este mesajul transmis de Irina Deaconescu.

ADVERTISEMENT

„Am fost prima persoană”

Soția fotbalistului Cristian Manea nu doar că s-a ținut de cuvânt și a mers la vot la alegerile din 2024, dar a fost și prima persoană care a ajuns la secția de votare din Antalya.

„Am fost prima persoană care a votat la secția din Antalya până la această oră. O doamnă mi-a făcut poză că era fericită să vadă că cineva a venit. Mi-a zis să vă transmit că îi găsiți aici până la 22:00. Hai și tu”, a anunțat influencerița în mediul online. 

ADVERTISEMENT

Maria Zvinca, mesaj despre alegeri în 2024: „Să nu mai fim reprezentați de analfabeți”

Cea mai bună prietenă a sa, Maria Zvinca a intervenit în discuție, motivând de ce este necesar ca românii să se mobilizeze și să meargă la vot cel puțin la europarlamentare, deși ar putea considera acest lucru nesemnificativ.

„Contează enorm. În primul rând avem șansă să alegem să nu mai fim reprezentați de analfabeți care nu știu să lege o propoziție în engleză. Lucru esențial aș zice eu în reprezentarea intereselor noastre, un europarlamentar capabil în primul rând să comunice.

Mai mult, avem nevoie de oameni pasionați și interesați de țară noastră, nu de nepoți, neveste și nemernici puși pe listele partidelor să tragă pe dreapta și ei un salariu de europarlamentar. Aveți grijă, dacă votați un partid, înseamnă că votați toată lista aleasă de ei bazată pe ce criterii au avut ei chef, probabil gradul de rudenie.

Cred că în cazul nostru e evident pe cine vom vota la europarlamentare, pe Nicu Stefanuta, poziția #15. A făcut treaba în ultimii 5 ani în parlamentul european, și eu una vreau să facă în continuare treaba. Dar indiferent pe cine alegeți, ieșiți și votați. E datoria noastră și e dreptul nostru”, a transmis buna prietenă a Irinei Deaconescu.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Moment de cotitură pentru România în fața Europei: suntem la 5 zile de...
Moment de cotitură pentru România în fața Europei: suntem la 5 zile de o premieră istorică sau de un potențial eșec
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați!...
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați! Un preot a oficiat uniunea, iar Gică Hagi a fost prezent la eveniment. FOTO
În Vaslui se câștigă la cireșe mai bine decât în Spania la căpșuni....
În Vaslui se câștigă la cireșe mai bine decât în Spania la căpșuni. Cu cât e plătita ziua de muncă
Schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români! Ion Țiriac a revenit pe...
Schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români! Ion Țiriac a revenit pe primul loc, după ce s-a prăbușit averea unui rival
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
CRESC SALARIILE! Ministerul MUNCII a publicat documentul așteptat de ANGAJAȚI
CRESC SALARIILE! Ministerul MUNCII a publicat documentul așteptat de ANGAJAȚI
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de...
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de soț
Superstiții de Înălțarea Domnului. Dacă faci asta, ai ghinion tot anul
Superstiții de Înălțarea Domnului. Dacă faci asta, ai ghinion tot anul
Doliu uriaș în showbiz! Este BREAKING NEWS pe toate posturile de știri!
Doliu uriaș în showbiz! Este BREAKING NEWS pe toate posturile de știri!
„Există dovezi clare că au fost daţi bani de către candidatul PSD pentru...
„Există dovezi clare că au fost daţi bani de către candidatul PSD pentru cumpărarea de voturi”. Radu Mihaiu, plângere penală împotriva Biroului Electoral Sector 2
O femeie celebră a cumpărat fosta vilă, de la Izvorani, a lui Irinel...
O femeie celebră a cumpărat fosta vilă, de la Izvorani, a lui Irinel Columbeanu. Despre cine este vorba