Life

Irina Deleanu, presupusa iubită a lui Ion Țiriac, în doliu: “Drum lin, mamă!”

Președintele Federaţiei Română de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu, este în doliu, după ce mama sa a murit.
23.09.2021 | 10:19
Irina Deleanu presupusa iubita a lui Ion Tiriac in doliu Drum lin mama
Irina Deleanu, în doliu după ce mama ei a murit.Sursă foto: Facebook/Telekomsport
ADVERTISEMENT

Irina Deleanu (45 ani), fosta gimnastă de performanță și Președintele Federaţiei Română de Gimnastică Ritmică, trece prin momente grele. FANATIK a aflat că mama sa a încetat din viață, miercuri, iar vestea tragică a fost confirmată și de fosta campioană la gimnastică ritmică.

Irina Deleanu, în doliu

“Drum lin, mamă!”, este mesajul prin care Irina Deleanu a anunțat pierderea celei care i-a dat viață. Conform surselor noastre, mama Irinei Deleanu avea 74 de ani, era diabetică și se confunta cu mai multe probleme medicale.

ADVERTISEMENT

În 2019, Irina Deleanu și-a pierdut și tatăl. La vremea respectivă, marea sportivă a anunțat decesul, schimbându-și poza de profil de pe Facebook cu una de doliu.

Irina Deleanu, femeia care l-a cucerit pe Ion Țiriac

Irina Deleanu a câștigat în 1992 bronzul la Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică, iar în prezent este Președintele Federaţiei Română de Gimnastică Ritmică.

ADVERTISEMENT

În plan personal, fosta sportivă nu a avut o viață roz. S-a căsătorit la 20 de ani, când a devenit și mamă pentru prima dată. Mariajul nu a durat “până la adânci bătrâneți” și a divorțat de primul soț, pentru ca – în 2004 – să se mărite cu Șerban Pop, fost șef al Fiscului.

A fost mariajul în care a devenit mamă pentru a doua oară, de data aceasta aducând pe lume fetiță. Nici cea de-a doua căsnicie nu a durat prea mult și, după numai 3 ani, în 2007, Irina Deleanu și Șerban Pop au semnat divorțul. Nu a rămas cu mâna goală și, în urma partajului ar fi primit o proprietate în valoare de 800.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Încercările pe plan amoros au continuat și, în 2015, anunța că se căsătorește cu omul de afaceri Alin Ardelean. Și această relație s-a dovedit sortită eșecului, iar din 2018 a fost surprinsă, tot mai des, în compania milionarului Ion Țiriac.

Paparazzii i-au pozat împreună, luând masa în restaurante de lux, acolo unde, de fiecare dată, milionarul avea alături o armată de bodyguarzi, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă, Irina Deleanu a participat la evenimentul Ţiriac Collection, apoi la inaugurarea şcolii de gimnastică a Nadiei, “GymNadia”, alături de Ion Țiriac. Nu a lipsit nici de la petrecerea grandioasă organizată de milionar în 2019, la Madrid, cu ocazia împlinirii a 80 de ani de viață.

În primăvara acestui an, au apărut, însă, primele semne că relația avută cu Ion Țiriac s-a răcit, după ce Irina Deleanu nu a participat la ziua de naștere a milionarului, pe care a sărbătorit-o în timpul finalei turneului său de tenis de la Madrid. Presa a scris că fosta gimnastă l-a părăsit pe Ion Țiriac, acela fiind momentul în care, pentru prima dată, Irina Deleanu a negat zvonurile apărute, precizând că are o relație bazată pe respect cu omul de afaceri.

Fosta gimnastă menționa că Ion Țiriac i-a fost alături, de-a lungul anilor, în multe situații, dar mai ales atunci când a întâmpinat probleme medicale cu fiica ei, care a fost diagnosticată cu diabet și a necesitat tratament în străinătate.

ADVERTISEMENT
Tags: