Life

Irina Fodor a făcut marele anunț în finala America Express: ”Acea pereche va fi eliminată”

Irina Fodor, veste majoră despre finala America Express. Una dintre cele trei echipe va părăsi competiția de pe Drumul Aurului.
22.03.2023 | 00:00
Irina Fodor a facut marele anunt in finala America Express Acea pereche va fi eliminata
Irina Fodor, veste majoră despre finala America Express. Una dintre cele trei echipe va părăsi competiția de pe Drumul Aurului. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Soția lui Răzvan Fodor a făcut marele anunț în finala reality show-ului pe care-l moderează pentru al doilea sezon. Frumoasa șatenă a punctat faptul că una dintre echipe va fi eliminată la sfârșitul ediției de marți, 21 martie 2023.

Irina Fodor, veste majoră despre finala America Express. Una dintre cele trei echipe va părăsi competiția de pe Drumul Aurului

Irina Fodor a venit cu o veste majoră despre finala America Express atât pentru participanți, cât și pentru fanii emisiunii de la Antena 1. Vedeta a spus cum se va desfășura marea finală la finalul căreia este un premiu de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare a subliniat că una dintre echipe va pleca acasă și doar două vor lupta în ultimul episod. În plus, moderatoarea le-a spus participanților de pe Drumul Aurului că vor fi supuși la multe încercări.

„Pentru a pune o stea pe Drumul Aurului, aveți de trecut o ultimă încercare. Ultima cursă eliminatorie din acest sezon. Nu este pentru ultima șansă, ci pentru locurile din finală, adică două. Va fi o cursă aparte.

ADVERTISEMENT

Împărțită în trei curse mai mici. La sfârșitul fiecărei curse, când ne vom reîntâlni, în fața mea vor fi trei cufere. Ultima echipă care ajunge la mine, va lua un cufăr. Fiecare cufăr ascunde o figurină din marea comoară pe care o căutați – o figurină din Dorado.

Este vorba de Regele Kipchak. Două cufere vor ascunde figurina de aur, iar unul va fi roșu. La sfârșitul celor trei curse, vom deschide cuferele și vom vedea cine îl are pe cel roșu. Acea pereche va fi eliminată”, a explicat Irina Fodor, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

America Express, cursa pentru marele premiu

Irina Fodor a mai punctat faptul că nu este vorba de o cursă pentru ultima șansă, ci ultima provocare pentru marele premiu. Concurenții încep să simtă presiunea de pe Drumul Aurului, reacțiile lor fiind diverse.

„Dacă nu punem mâna pe niciun cufăr, înseamnă că intră în finală. Și nu am ajuns până aici să nu intrăm în finală”, au spus Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cei doi concurenți de la America Express nu au avut noroc și s-au ales cu un cufăr pentru că s-au clasat pe ultimul loc în competiție. Bucătarul și actrița speră să nu mai primească și altele până la final.

Pe de altă parte, participanții de la America Express mai au de dus la bun final alte două probe și lucrurile se pot schimba radical.

„Practic, ține și nu ține de noroc. Important e ca noi două să nu ajungem ultia echipă. Vom face tot posibilul”, a completat Andreea Antonescu care face echipă cu colega sa de scenă, Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele...
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele ipoteze despre identitatea criminalului
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”