Life

Irina Fodor a făcut marele anunț în finala America Express: ”Acea pereche va fi eliminată”

Irina Fodor, veste majoră despre finala America Express. Una dintre cele trei echipe va părăsi competiția de pe Drumul Aurului.
22.03.2023 | 00:00
Irina Fodor a facut marele anunt in finala America Express Acea pereche va fi eliminata
Irina Fodor, veste majoră despre finala America Express. Una dintre cele trei echipe va părăsi competiția de pe Drumul Aurului. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Soția lui Răzvan Fodor a făcut marele anunț în finala reality show-ului pe care-l moderează pentru al doilea sezon. Frumoasa șatenă a punctat faptul că una dintre echipe va fi eliminată la sfârșitul ediției de marți, 21 martie 2023.

Irina Fodor, veste majoră despre finala America Express. Una dintre cele trei echipe va părăsi competiția de pe Drumul Aurului

Irina Fodor a venit cu o veste majoră despre finala America Express atât pentru participanți, cât și pentru fanii emisiunii de la Antena 1. Vedeta a spus cum se va desfășura marea finală la finalul căreia este un premiu de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Renumita prezentatoare a subliniat că una dintre echipe va pleca acasă și doar două vor lupta în ultimul episod. În plus, moderatoarea le-a spus participanților de pe Drumul Aurului că vor fi supuși la multe încercări.

„Pentru a pune o stea pe Drumul Aurului, aveți de trecut o ultimă încercare. Ultima cursă eliminatorie din acest sezon. Nu este pentru ultima șansă, ci pentru locurile din finală, adică două. Va fi o cursă aparte.

ADVERTISEMENT

Împărțită în trei curse mai mici. La sfârșitul fiecărei curse, când ne vom reîntâlni, în fața mea vor fi trei cufere. Ultima echipă care ajunge la mine, va lua un cufăr. Fiecare cufăr ascunde o figurină din marea comoară pe care o căutați – o figurină din Dorado.

Este vorba de Regele Kipchak. Două cufere vor ascunde figurina de aur, iar unul va fi roșu. La sfârșitul celor trei curse, vom deschide cuferele și vom vedea cine îl are pe cel roșu. Acea pereche va fi eliminată”, a explicat Irina Fodor, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

America Express, cursa pentru marele premiu

Irina Fodor a mai punctat faptul că nu este vorba de o cursă pentru ultima șansă, ci ultima provocare pentru marele premiu. Concurenții încep să simtă presiunea de pe Drumul Aurului, reacțiile lor fiind diverse.

„Dacă nu punem mâna pe niciun cufăr, înseamnă că intră în finală. Și nu am ajuns până aici să nu intrăm în finală”, au spus Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Din păcate, cei doi concurenți de la America Express nu au avut noroc și s-au ales cu un cufăr pentru că s-au clasat pe ultimul loc în competiție. Bucătarul și actrița speră să nu mai primească și altele până la final.

Pe de altă parte, participanții de la America Express mai au de dus la bun final alte două probe și lucrurile se pot schimba radical.

„Practic, ține și nu ține de noroc. Important e ca noi două să nu ajungem ultia echipă. Vom face tot posibilul”, a completat Andreea Antonescu care face echipă cu colega sa de scenă, Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT