Life

Irina Fodor a izbucnit în lacrimi la Chefi fără limite! Răzvan Fodor, surpriză neașteptată în Grecia. Video

Irina Fodor, în lacrimi când și-a văzut soțul venit special în Grecia. Cum a reacționat prezentatoarea de la Chefi fără limite atunci când l-a zărit pe Răzvan Fodor.
12.04.2022 | 10:44
Irina Fodor a izbucnit in lacrimi la Chefi fara limite Razvan Fodor surpriza neasteptata in Grecia Video
Momente emoționante la Chefi fără limite. Irina Fodor, în lacrimi când și-a văzut soțul venit special în Grecia. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor i-a făcut o surpriză soției sale și a mers în Creta, acolo unde aceasta filmează pentru emisiunea Chefi fără limite.

Răzvan Fodor, surpriză pentru soția sa. Cum a reacționat prezentatoarea

În ediția de pe 11 aprilie, soțul Irinei Fodor apare în emisiune, deoarece el nu a mai suportat dorul de partenera sa de viață și a decis să ia un avion și să zboare în Grecia.

ADVERTISEMENT

Când l-a văzut pe Răzvan Fodor după atâta vreme, prezentatoarea de la Chefi fără limite a izbucnit în lacrimi. Revederea a fost dulce, iar vedeta nu se mai putea opri din plâns când l-a zărit pe soțul ei.

Timp de câteva secunde bune, Irina Fodor nu s-a mai desprins din brațele soțului ei. Apoi, ei au ieșit la cină și au povestit. De altfel, cântărețul nu s-a așteptat la această reacție din partea iubitei sale.

ADVERTISEMENT

“Eu când mă gândeam că ea o să se gudure și toată o să fie numai așa, o bucurie, când mă vede ea bâzâit.

Am și făcut un story când am ajuns aici, mergeam așa prin București, m-am împiedicat de un avion, avionul m-a luat cu el în zbor și am ajuns lângă Țuca.

ADVERTISEMENT

De fapt, ăsta este scopul și destinația unde voiam să ajung. A fost cu lacrimi și cu durere de inimă după o soție”, a spus Răzvan Fodor, în cadrul emisiunii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Fodor (@irina_fodor)

Ce a spus Irina Fodor după ce și-a văzut soțul

Cei doi îndrăgostiți au luat cina împreună și au avut timp să mai povestească față în față, la o adevărată întâlnire, după ce au vorbit mult timp doar pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Ce să mai, sunt foarte, foarte fericită și aveam mare nevoie de el și m-am încărcat acum”, a mărturisit Irina Fodor.

De altfel, Răzvan Fodor a spus că ar fi dorit să plece cu soția lui acasă, dar aceasta mai are treabă în Creta, așa că biletul de întoarcere spre România este numai al lui.

“Am venit acum și aș pleca cu tine acasă, dar mai aveți un pic și vă întoarceți”, a spus Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT
Tags: