Life

Irina Fodor a luat premiul TV Mania pentru sezonul 10 de Chefi la Cuțite chiar sub ochii Ginei Pistol! Video

Irina Fodor a luat premiul TV Mania pentru sezonul 10 Chefi la Cuțite și nu Gina Pistol, actuala prezentatoare. Declarațiile făcute de soția lui Răzvan Fodor.
15.11.2022 | 22:25
Irina Fodor a luat premiul TV Mania pentru sezonul 10 de Chefi la Cutite chiar sub ochii Ginei Pistol Video
Irina Fodor a luat Premiul TV Mania pentru sezonul 10 Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram, Fanatik
ADVERTISEMENT

Sezonul 10 Chefi la Cuțite a câștigat premiul TV Mania anul acesta, însă nu Gina Pistol a venit să îl ridice, ci Irina Fodor. Prezentatoarea de televiziune a făcut declarații și despre noul sezon al show-ului culinar de la Antena 1.

Premiul TV Mania pentru sezonul 10 Chefi la Cuțite, luat de Irina Fodor și nu de Gina Pistol

Soția lui Răzvan Fodor a prezentat primele ediții ale sezonului 10 Chefi la Cuțite, după care s-a îmbolnăvit de COVID-19, motiv pentru care Gina Pistol a fost nevoită să revină pe platourile de filmare Antena 1 mai repede decât era planificat.

ADVERTISEMENT

În această seară a avut loc gala pentru decernarea Premiilor TV Mania 2022, la care au fost nominalizate mai multe emisiuni și seriale românești, printre care și Chefi la Cuțite.

Irina Fodor a luat premiul TV Mania pentru sezonul 10 Chefi la Cuțite, în numele chefilor și al echipei de producție, și nu Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK au fost prezenți la fața locului și au surprins câteva declarații ale nevestei lui Răzvan Fodor.

Deși ea și Gina Pistol au lucrat în “schimburi” în sezonul 10, totul a ieșit bine, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

“Eu și Gina am ajuns să lucrăm în schimburi, în funcție de cine și cum se îmbolnăvea, dar a ieșit foarte bine, a ieșit excepțional.”, a declarat Irina Fodor pe scena de la gala Premiilor TV Mania 2022.

Au început filmările pentru sezonul 11 Chefi la Cuțite

Irina Fodor a mai precizat că deja au început filmările pentru sezonul 11 al emisiunii culinare de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, cei trei chefi nu au putut fi prezenți la eveniment în această seară. Astfel, Irina Fodor a venit pe scenă pentru a transmite mulțumirile lor cu această ocazie.

“Atât de bine a ieșit încât acum se filmează sezonul 11, motiv pentru care cei trei chefi nu sunt aici să vă mulțumească personal, dar o fac eu în numele lor și în numele întregii echipe de producție. Vă mulțumim”, a adăugat prezentatoarea TV, pe scena galei Premiilor TV Mania 2022.

Sezonul 10 Chefi la Cuțite a avut două prezentatoare. Gina Pistol a intrat în concediu de maternitate începând cu sezonul 9. Iubita lui Smiley a fost înlocuită de Irina Fodor în cursul sezonului trecut, dar anul acesta a revenit la TV.

De asemenea, Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol și în sezonul 4 Asia Express, dar și la America Express.

Telespectatorii au apreciat foarte mult felul în care s-a descurcat Irina Fodor cu cele două emisiuni.

ADVERTISEMENT