Life

Irina Fodor a plecat din România. Gestul făcut de Răzvan Fodor înainte de America Express

Irina Fodor a plecat din România și se îndreaptă către America Express. Răzvan Fodor a fost cel care a condus-o la aeroport.
23.05.2023 | 11:35
Irina Fodor a plecat din Romania Gestul facut de Razvan Fodor inainte de America Express
Irina Fodor a plecat din România, iar Răzvan Fodor a petrecut-o la aeroport. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Fodor este pregătită pentru America Express 2024. Celebra prezentatoare tv a plecat deja din România, către America de Sud. Evident, Răzvan Fodor a fost cel care a condus-o până la aeroport, iar emoțiile au fost mari în familia celor doi.

Irina Fodor a plecat către America Express

Irina și Răzvan Fodor sunt împreună de ani buni. Cei doi au o familie superbă și se înțeleg de minune, chiar dacă mai există și mici discuții între ei. Tocmai din acest motiv, pentru cuplu, despărțirile în interes de serviciu pot fi destul de dureroase.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor și-a făcut bagajele, iar marți dimineață a plecat către America. Filmările pentru America Express încep în curând, iar ea și Răzvan Fodor vor sta despărțiți vreme de două luni de zile. Și după cum era de așteptat, el a fost și cel care și-a condus soția la aeroport.

Într-o postare pe contul personal de Instagram, acesta a publicat un mesaj de-a dreptul emoționant. A confirmat că și-a dus soția la aeroport și că o va lua înapoi de abia după două luni. De abia atunci se termină America Express.

ADVERTISEMENT

Acesta a publicat și o imagine, în care cei doi sunt îmbrățișați. De asemenea, în postarea sa, Răzvan Fodor a făcut un calcul și a aflat cât timp a stat separat în ultimii ani de soția sa. În total, de când sunt împreună cei doi nu s-au văzut adunat vreme de un an de zile.

Gestul făcut de Răzvan Fodor după plecarea soției sale

Fiecare în parte a mers într-un alt colț al lumii, însă iată că orice așteptare merită. Deși Răzvan Fodor povestea la un moment dat că îi e greu fără soția sa, se pare că cei doi au găsit echilibrul perfect când vine vorba de viața de cuplu. 

ADVERTISEMENT

„În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6.  Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea.

6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume”, a scris Răzvan Fodor, urându-le succes concurenților de la America Express.

ADVERTISEMENT

Postarea a adunat în doar două ore mai bine de 10.000 de aprecieri, dar și comentarii pe măsură. Numeroși fani i-au urat succes Irinei Fodor în întreaga aventură. De asemenea, o marte parte dintre ei i-au felicitat pe cei doi pentru cum reușesc să își mențină vie relația.

ADVERTISEMENT