Life

Irina Fodor a publicat primele imagini de la Asia Express 4. Prin ce situație neplăcută a trecut deja prezentatoarea

Irina Fodor a distribuit primele imagini de la Asia Express 4. Prezentatoarea a trecut deja printr-o situație neplăcută.
23.05.2021 | 19:15
Irina Fodor a publicat primele imagini de la Asia Express 4 Prin ce situatie neplacuta a trecut deja prezentatoarea
ADVERTISEMENT

Soția lui Răzvan Fodor este noua prezentatoare de la Asia Express 4. Acesta a ajuns deja în Turcia și a publicat imagini deosebite pe rețelele de socializare.

Foarte entuziasmată de această opotunitate, Irina își ține fanii la curent cu toate întâmplările. Cea mai recentă situație prin care a trecut a fost una destul de incomodă.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a publicat primele imagini de la Asia Express 4. Prin ce situație neplăcută a trecut deja prezentatoarea

Irina Fodor s-a trezit pe ploaie, doar că aceasta avea loc chiar în baia camerei de hotel. Prezentatoarea a fost inundată de vecinul de deasupra.

baie, camera hotel
Ploaie în baia camerei de hotel a Irinei Fodor
Sursa foto: Instagram

Aceasta s-a amuzat de situația creată și a distribuit pățania pe pagina de Instagram. Nu a uitat să-i atragă atenția Ginei Pistol, pentru că nu a atenționat-o cu privire la astfel de probleme.

ADVERTISEMENT

„Bună dimineața! Vecine, m-ai inundat, vecine, și noi trebuie să plecăm în cursă. Așa ceva?! Doamne ferește! E tradiția aia cu ploaia care aduce belșug, norog, fericire, dar cu o inundație în hotel ce se întâmplă?,” a povestit ea la Instastory.

„Care e superstiția în legătură cu o inundație în camera de hotel? Cred că trebuie să mă mut!,” a adăugat.

ADVERTISEMENT

Totodată, Irina Fodor a distribuit și imagini din timpul petrecut acolo, alături de Marius Damian, unul dintre coprezentatori.

Irina Fodor, entuziasmată de noua provocare profesională

Soția lui Răzvan Fodor s-a declarat cu adevărat entuziasmată de această oportunitate profesională. Ea a dezvăluit că a fost extrem de emoționată când a primit vestea și parcă nici nu-i venea să creadă.

ADVERTISEMENT
Irina Fodor
Irina Fodor la Asia Express
Sursa foto: Facebook

„Azi am fost tratată ca o prințesă. E și normal, doar suntem pe Drumul Împăraților!” a scris ea în dreptul unei imagini în care apare purtând o ținută specială.

În imaginile distribuite pe rețelele de socializare apare și Marius Damian. Cei doi prezentatori au glumit și au avut parte de momente distractive.

La rândul său, Marius Damian a distribuit un clip pe rețelele de socializare. El le-a transmis fanilor că a ajuns în Turcia și le-a spus, glumind, că mai are un obiectiv: să recupereze sabia lui Ștefan Cel Mare.

ADVERTISEMENT