Life

Irina Fodor, amănunte despre experiența Asia Express. Cu ce impresie a rămas vedeta

Irina Fodor (31 de ani) a făcut mai multe dezvăluiri despre proiectul Asia Express, pentru care a fost nevoită să stea departe de familie o perioadă de două luni.
14.04.2022 | 08:09
Irina Fodor amanunte despre experienta Asia Express Cu ce impresie a ramas vedeta
ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a înlocuit-o pe Gina Pistol o perioadă, iar acum oferă amănunte despre experiența sa. Soția lui Răzvan Fodor vorbește despre greutățile prin care a fost nevoită să treacă, dar și cu ce impresie a rămas.

Irina Fodor, dezvăluiri despre proiectul Asia Express: ”Nu poți să îți permiți greșeli”

Irina Fodor a fost plecată o perioadă destul de lungă de lângă familie, însă își amintește cu mare drag de Asia Express, un proiect pe care-l descrie ca fiind ca niciunul altul. Vedeta a rememorat câteva momente de la filmări.

ADVERTISEMENT

„Am fost plecată aproape cinci luni, Răzvan a avut şi el proiecte, ne-am văzut cam jumătate doar. Asia Express, Chefi fără limite. Tot două luni fiecare, doar că la Chefi ne mutam la un interval mai lung. Dar tot trezit de dimineaţa, tot împachetat rapid. 

Eu reuşeam să mai adorm pe la 11.30, 12. La 4 eram în picioare, zilmnic, Dar echipa de producţie, care trebuie să se asigure că ne primesc unde vrem să mergem, aprobările sunt cerute cu luni înainte, nu poţi să îţi permiţi greşeli.

ADVERTISEMENT

Echipa de producţie nu prinde mai multe de trei ore de somn pe noapte, timp de două luni. Fără schimburi, e un nucleu care lucrează constant. E multă muncă, dar este un proiect, mi se pare, ca niciun altul”, a spus Irina Fodor în podcast-ul moderat de Lorena Buhnici.

Irina Fodor, detalii despre filmările de la Asia Express

În aceeași notă, Irina Fodor a povestit că mereu trebuia să ajungă înaintea concurenților și să nu pară că tocmai a ajuns la destinație. Prezentatoarea de la Antena 1 a dezvăluit că uneori echipele de la Asia Express aveau mașini mai rapide decât cea în care se afla ea.

ADVERTISEMENT

„Eu trebuia să fiu înaintea concurenţilor. Era o cursă contra-cronometru. Ei au un GSP în rucsac, eu din van-ul meu de gazdă, vedeam unde sunt. Dar van-ul meu, spre deosebire de maşinile mici pe care le luau ei, se mişca mai greu, aveam şi echipamente.

Eram toţi călare pe şofer. Unde ajung ei cu greutate, ajung şi eu la fel de greu. Mai dăm o mână de ajutor, cărăm ca nişte hamali până în vârful dealului. Eu trebuie să mă controlez până vin ei. Ei sunt mai rău ca noi, obosiţi, înfomentaţi”, a mai adăugat soția lui Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT