Life

Irina Fodor, anunț despre filmările de la America Express: ”Nu zice nimeni că e ușor”

Irina Fodor a vorbit despre filmările de la America Express, care sunt pe ultima sută de metri. Concurenții urmează să revină în țară în perioada următoare.
08.07.2022 | 11:17
Irina Fodor anunt despre filmarile de la America Express Nu zice nimeni ca e usor
Irina Fodor, mesaj pe final de filmări la America Express. Ce a dezvăluit prezentatoarea de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut un anunț important pentru fanii competiției la cârma căreia este pentru al doilea an consecutiv. Vedeta a menționat greutățile prin care trec echipele care au plecat la drum.

Irina Fodor, mesaj pe final de filmări la America Express. Ce a dezvăluit prezentatoarea de la Antena 1

Irina Fodor a lăsat un mesaj legat de America Express și filmările care se apropie de final. Frumoasa șatenă a oferit detalii despre cursa la care iau parte cele 9 echipe de vedete, care au de trecut peste numeroase obstacole.

ADVERTISEMENT

„Am făcut câteva mii de kilometri până acum și mai avem încă pe atât. Nu zice nimeni că e ușor, dar cu fiecare zi care trece, totul în jurul nostru se străduiește parcă să ne arate că merită.

Cursa șerpuiește prin locuri care nu au cum să te lase indiferent, oricât de greu de impresionat au crede că ești”, a scris prezentatoarea de la Antena 1, pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor, detalii despre cursa din America Express

Irina Fodor a mai precizat că cele 9 echipe din competiție au ajuns la ultima etapă, care se anunță intensă și solicitantă pentru toată lumea. Vedeta este conștientă că nu este un drum ușor de străbătut, dar este unul frumos.

Tradițiile, culorile vii și frumusețea locurilor prin care a trecut i-au făcut o impresie bună vedetei de la Antena 1. Soția lui Răzvan Fodor a mai precizat că filmările se fac în viteză de la un oraș la altul, pe drumuri anevoioase.

ADVERTISEMENT

De asemenea, temperaturile care oscilează le dau mari dureri de cap concurenților de la America Express, care în prezent se află în Columbia. Emoțiile sunt puternice atât de partea Irinei Fodor, cât și a participanților.

Pe Drumul Aurului au plecat 9 perechi de vedete, care au de străbătut un traseu ce cumulează peste 7.000 de kilometri. Concurenții trec prin Mexic, Guatemala și Columbia, prin locuri care nu-i vor lăsa indiferenți.

ADVERTISEMENT