Life

Irina Fodor, cadou special de la părinții săi. Ce a emoționat-o pe vedeta de la Chefi la cuțite

Irina Fodor, dar inedit de la familia sa. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a prețuit totul, după vizita părinților săi.
25.10.2022 | 15:18
Irina Fodor cadou special de la parintii sai Ce a emotionato pe vedeta de la Chefi la cutite
Irina Fodor, dar inedit de la familia sa. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a prețuit totul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă de la Antena 1 a primit un cadou special de la părinții săi care locuiesc în Buzău. Ce a emoționat-o pe vedeta de la Chefi la cuțite, care se gândește foarte mult la bunăstarea celor care i-au dat viață.

Irina Fodor, dar inedit de la familia sa. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a prețuit totul

Irina Fodor nu vorbește foarte des despre familia din care provine, însă recent a dezvăluit cum au emoționat-o aceștia. Moderatoarea de la America Express le-a arătat internauților darul special primit de la părinți în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost vizitată în weekend de părinți, care i-au adus o carte ce conține povestea lor. În plus, frumoasa șatenă a primit și o ie superbă, pe care cu siguranță o va ține la mare cinste în șifonierul de acasă.

„Orice crâmpei de amintire care mă leagă de ai mei, e foarte prețioasă pentru mine. Mă emoționează și iubesc poveștile părinților, ale bunicilor, pentru că fac parte din mica noastră istorie de familie și m-au format, bucățică cu bucățică.

ADVERTISEMENT

În weekend-ul ce a trecut, au fost pe la noi mama și tata și au adăugat două mici comori la colecția mea de amintiri: o carte cu povestea mamei mele și a tatălui meu, cea pe care o purta când era copil.

Nu vă spun cât de fericită am fost când le-am primit, parcă am regăsit o parte din mine. Înțelegeți și respectați poveștile părinților și păstrați-le aproape, pentru că sunt și ale voastre.

ADVERTISEMENT

Vă ajută să vă descoperiți și sunt mici bucăți dintr-un puzzle pe care aveți nevoie să îl puneți laolaltă”, este mesajul transmis de Irina Fodor, pe Instagram, unde a postat și imagini cu cadourile.

Cadourile primite de Irina Fodor de la părinți
Cadourile primite de Irina Fodor de la părinți. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Irina Fodor, portret de familie

Irina Fodor provine dintr-o familie simplă din Buzău. Prezentatoarea susține că părinții săi nu sunt genul de pensionari liniștiți, ci mai degrabă oameni care își fac mereu griji pentru a doua zi sau pentru copii.

ADVERTISEMENT

Cei dragi șatenei nu au mai fost într-o vacanță de foarte mulți ani, vedeta de la Antena 1 subliniind că singura bucurie a mamei și a tatălui său este faptul că au o nepoată, pe Diana. În plus, spune despre ei că sunt sinceri, modești și muncitori.

Tatăl Irinei Fodor este calm și pragmatic. Nu ia decizii pripite și e corect până la Dumnezeu și înapoi. Îl rănesc nedreptățile, nu înjură la volan, conduce regulamentar, plătește dările către stat la timp și e punctual.

Cât despre mama sa, prezentatoarea spunea în urmă cu 3 ani că este minionă, sensibilă, miloasă și blândă. Îi plac mult poveștile și se bucură ca o fetiță de orice lucru frumos. Îi e frică de câini, dar tot îi iubește.

ADVERTISEMENT