Life

Irina Fodor, criticată de fanii Asia Express: “Lipsită de empatie şi teatrală”

Irina Fodor a fost criticată de fanii emisiunii Asia Express pe rețelele sociale. Unii telespectatori nu o consideră potrivită pe soția lui Răzvan Fodor în rolul de prezentatoare.
04.11.2021 | 08:44
Irina Fodor criticata de fanii Asia Express Lipsita de empatie si teatrala
ADVERTISEMENT

Fanii Asia Express au criticat-o dur pe Irina Fodor pe rețelele sociale, acuzând-o că nu este deloc empatică. Telespectatorii sunt de părere că Gina Pistol este mult mai potrivită în rolul de prezentatoare decât soția lui Răzvan Fodor.

Unii dintre fani consideră că șatena este talentată ca prezentatoare, dar că nu se ridică la nivelul iubitei lui Smiley.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor este cea care a preluat cârma emisiunii în sezonul 4, în timp ce Gina Pistol era în concediu de maternitate.

Irina Fodor, criticată de fanii Asia Express: “Lipsită de empatie şi teatrală”

Irina Fodor a primit critici din partea telespectatorilor emisiunii Asia Express. Unii sunt de părere că Gina Pistol este mult mai potrivită pentru acest rol și că soția lui Răzvan Fodor este „teatrală” și că nu empatizează cu concurenții.

ADVERTISEMENT

Unii i-au mai reproșat că empatizează doar cu unii concurenți și că nu are dicție atunci când vorbește. Mulți telespectatori s-au obișnuit cu stilul Ginei Pistol, care a prezentat show-ul timp de trei sezoane și pe care o vor înapoi la cârm emisiunii.

„Cea mai bună prezentatoare Gina Pistol. Actuala e foarte lipsita de empatie si teatrală”, „Irina, fără empatie, fără dicție (am impresia că pune punct după fiecare cuvânt), empatizează doar cu anumiți concurenți”, a scris un internaut pe pagina de Facebook a emisiunii de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Un alt fan a avut comentarii negative la adresa Irinei Fodor, pe care nu o consideră o prezentatoare talentată. În plus, nici felul în care vedeta apare pe sticlă nu este pe placul tuturor.

„Țuca…nu prea ai talent ca prezentatoare…ori ne-am obișnuit noi cu Gina…a ridicat standardele prea mult și nu ești la nivelul ei…ori chiar nu ai talent…Parcă și ținutele sunt urâțele …replicile tale vechi fără farmec…Parcă ești din alt cadru”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor, episod controversat la Asia Express

Nu este prima dată când fanii emisiunii o critică pe Irina Fodor pentru felul în care îi tratează pe concurenți. După eliminarea lui Lorelei Bratu și Zarug, în urmă cu câteva ediții, prezentatoarea a ținut un discurs care nu a fost deloc bine primit de publicul de acasă.

Lorelei Bratu și Zarug nu au putut duce probele la bun sfârșit, iar comentariul Irinei Fodor nu a întârziat să apară.

„Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că o să plecăm în această formație. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni.

Nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele. Au refuzat să facă multe probe pe drum.

Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei, pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi aici pentru ei”, a declarat Irina Fodor la momentul respectiv.

Fanii i-a reproșat Irinei Fodor că a avut o atitudine tăioasă și că Gina Pistol nu ar fi procedat așa cu concurenții.

ADVERTISEMENT