Life

Irina Fodor, imagine de colecție cu soțul ei, Răzvan Fodor. Fiica celor doi a împlinit 12 ani

Irina Fodor și Răzvan Fodor i-au surprins pe toți cu ultima imagine postată. A fost zi de mare sărbătoare în familia celor doi.
27.03.2023 | 22:47
Irina Fodor imagine de colectie cu sotul ei Razvan Fodor Fiica celor doi a implinit 12 ani
Răzvan și Irina Fodor, imagine emoționantă cu fiica lor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Fodor este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Aceasta este căsătorită cu Răzvan Fodor, iar cei doi au împreună o fiică. Se pare însă că în familia Fodor a avut loc o aniversare, care nu a putut fi trecută cu vederea.

Răzvan și Irina Fodor, imagine emoționantă în familie

Fiica lui Răzvan și a Irinei Fodor, Diana, a împlinit 12 ani. Evident, acest moment nu avea cum să nu fie imortalizat de prezentatoarea de la America Express și nici de către Răzvan Fodor. Prezentatorul tv a distribuit mai multe imagini alături de el, soția sa, dar și de fiica sa.

ADVERTISEMENT

Este bine cunoscut faptul că Răzvan Fodor are o relație specială cu fiica sa. Mai mult de atât, acesta nu evită niciodată să vorbească despre acest subiect și mereu le povestește fanilor săi diferite întâmplări. De această dată însă, cuvintele actorului sunt de-a dreptul emoționante.

Având în vedere că Diana a împlinit 12 ani, era nevoie de o postare pe măsură. Răzvan Fodor a făcut referire atât la el din perioada adolescenței, cât și la fiica sa. De asemenea, el a adus în discuție și scopul vieții, pe care l-a descoperit într-un final.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că sunt singurul care și-a pus, din adolescență și până la maturitate, tone de întrebări despre cine sunt, ce caut în viața asta, care îmi e rostul, ce scop am, și altele din seria existențialelor…acum 12 ani, am aflat taina! La mulți ani, copil frumos!”, a fost mesajul emoționant postat de soțul faimoasei Irina Fodor.

Răzvan Fodor și fiica sa au o relație specială

Postarea lui Răzvan Fodor a adunat mai bine de 23.000 de aprecieri într-un timp foarte scurt. De asemenea, comentariile au început să curgă și ele. Nu puțini au fost cei care i-au urat toate cele bune Dianei. Inclusiv actrițe precum Adela Popescu sau Dana Rogoz au lăsat câteva cuvinte emoționante.

ADVERTISEMENT

De asemenea, se pare că familia Fodor a petrecut și ceva timp de calitate într-un parc. Într-o postare în pe Story, Răzvan Fodor a urcat o filmare cu fiica sa fericită într-un parc. Se poate spune deci că cei doi soți au avut grijă să își răsfețe fiica de ziua ei

Menționăm că la un moment dat, Răzvan Fodor a vorbit depsre rolul de părinte. Acesta spunea atunci că fiica sa este un dar de la Dumnezeu. De asemenea, faptul că este tată este în opinia lui o binecuvântare pentru el, mai dezvălui soțul Irinei Fodor.

ADVERTISEMENT

„Bă, copilul este un dar de la Dumnezeu și pentru asta îi mulțumim lui Doamne Doamne. Doamne, îți mulțumim! Să fii părinte este o binecuvântare!”, spunea în urmă cu ceva vreme, soțul Irinei Fodor, în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: